Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12-re nem várok, hogy vagytok?...

12-re nem várok, hogy vagytok? Éreztek valamit? Izguljunk együtt, osszuk meg a tapasztalatainkat, hátha könnyebben megy az idő!

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 11:21
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Képzeld még nem teszteltem! Holnapra gondoltam.2hete érzem ezt a mindjárt meg jön érzést,és olyan teltebbnek a mellem és a hasam.amúgy semmi mást,csak ingerültebb vagyok,de ez mensi elött is szokott lenni a betonba is beletudnék kötni!!:)))))
2009. jún. 14. 18:01
 52/55 anonim ***** válasza:

Kedves IL!

Köszönöm a jó kívánságokat, én is ajándéknak szántam ezt a babát az újdonsült férjemnek, még nem mertem tesztelni :)

Neked már lehet gratulálni a halvány csík miatt? :)

Üdv: 18-as

2009. jún. 15. 10:21
 53/55 anonim ***** válasza:
Szia 18-as! Mar nagyon eros pozitiv a tesztem, a ferjem is nagyon boldog volt. :) Julius 3-an megyunk kozosen ultrahangra. Mar alig varom. Nagyon szoritok neked es termeszetesen mindenkinek aki tesztelni keszul, hogy pozitiv legyen! Mar csak par napot kell kibirnod es tesztelhetsz. Ha jol emlekszem te irtad, hogy femes izt ereztel a szadban. Az allitolag jo jel es sokaknal babara utal. Mondjuk nallam nincs femes iz csak rettenetes faradsag ami inkabb estefele kezdodik. 19:00-kor mar alszom. :) Meg a melleim fajnak nagyon. Ezen kivul semmi. Megy a drukk!!!
2009. jún. 15. 12:43
 54/55 anonim ***** válasza:

Szia IL!

Képzeld el tegnap rózsaszín csíkot teszteltem! :D Nagyon boldog vagyok! :D

2009. jún. 20. 11:34
 55/55 A kérdező kommentje:

Mázlisták! :D Gratulálok a babásoknak!

Akiknek nem sikerült: eljön még a mi időnk! ;)

2009. jún. 21. 11:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!