Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12-re nem várok, hogy vagytok?...

12-re nem várok, hogy vagytok? Éreztek valamit? Izguljunk együtt, osszuk meg a tapasztalatainkat, hátha könnyebben megy az idő!

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 11:21
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!!!:)

Bea vagyok...tesztelt már ma valaki???Esetleg tünetek??

Drukkolok mindenkinek!!!!!

2009. jún. 12. 08:00
 42/55 anonim ***** válasza:

Én még nem mertem tesztelni. De a reggeli hőm még mindig 37.

Semmi tünetem, de az elsőnél sem volt még ilyen korán.

Ti hogy vagytok? Én majd hétfőn tesztelek.

2009. jún. 12. 15:34
 43/55 A kérdező kommentje:
Sziasztok, nem teszteltem, mert már látható jele van a mensinek. De nem vagyok meglepve kicsit sem. Ma kezdődött még csak a vizes folyás, reggeli hő tegnap is és ma is 36.6 Igaz, szájban mérve.
2009. jún. 12. 22:04
 44/55 anonim ***** válasza:
lánnok nekem még semmi:)))de még nem is teszteltem,nem tudom a ciszta végett vagy más végett.Drukkolok mindenkinek:)))
2009. jún. 13. 16:53
 45/55 anonim ***** válasza:
Sziasztok! "N" vagyok! Sajnos rossz hírekkel szolgálok,mert nekem megjött,de már 11-én!! Sebaj,majd talán legközelebb!! Üdv mindenkinek!! És sok sikert!!
2009. jún. 13. 17:10
 46/55 anonim ***** válasza:
Én ma teszteltem, nekem pozitív! És a viszketésem is elmúlt magától. Úgyhogy biztos a beágyazódás miatt volt! Egyébként még mindig semmi tünetem.
2009. jún. 14. 07:54
 47/55 anonim ***** válasza:

szia!

Bea vagyok.Gratulálok!!!!És egyébként hogy érzed magad?

Nekem pénteken kellet volna megjönnie....és kedden szeretnék tesztelni.

Még egyszer gratulálok!!!!!!

2009. jún. 14. 07:58
 48/55 anonim ***** válasza:
Köszi. Semmi tünet a világon. Pedig azt olvastam, hogy a fáradékonyság már el szokott ilyenkor kezdődni. A második babám, de nem emlékszem, hogy az elsőnél mikor kezdődött. De este 6-kro már mentem aludni minden nap. Most remélem jobban bírom, mert a kislányom mellett nem nagyon tudok majd pihenni...
2009. jún. 14. 09:28
 49/55 anonim ***** válasza:
Szia Lányok!!12-re nem jött:)))tegnap és ma is voltam eggyütt a párommal gondoltam "proba cseresznye" álltalában utána meg szokott jönni de semmi:))ti voltatok már Úgy hogy az nap aktus után meg jött???
2009. jún. 14. 16:13
 50/55 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló!!!Bea vagyok...én voltam már úgy...de most nem vállt be...bár kíváncsi leszek:)

nekem se jött meg pénteken...

Neked milyen észrevételeid vannak?Mikor tesztelnél?

2009. jún. 14. 17:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!