12-re nem várok, hogy vagytok? Éreztek valamit? Izguljunk együtt, osszuk meg a tapasztalatainkat, hátha könnyebben megy az idő!
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 11:21
41/55 anonim válasza:
Sziasztok Csajok!!!:)
Bea vagyok...tesztelt már ma valaki???Esetleg tünetek??
Drukkolok mindenkinek!!!!!
42/55 anonim válasza:
Én még nem mertem tesztelni. De a reggeli hőm még mindig 37.
Semmi tünetem, de az elsőnél sem volt még ilyen korán.
Ti hogy vagytok? Én majd hétfőn tesztelek.
43/55 A kérdező kommentje:
Sziasztok, nem teszteltem, mert már látható jele van a mensinek. De nem vagyok meglepve kicsit sem. Ma kezdődött még csak a vizes folyás, reggeli hő tegnap is és ma is 36.6 Igaz, szájban mérve.
2009. jún. 12. 22:04
44/55 anonim válasza:
lánnok nekem még semmi:)))de még nem is teszteltem,nem tudom a ciszta végett vagy más végett.Drukkolok mindenkinek:)))
45/55 anonim válasza:
Sziasztok! "N" vagyok! Sajnos rossz hírekkel szolgálok,mert nekem megjött,de már 11-én!! Sebaj,majd talán legközelebb!! Üdv mindenkinek!! És sok sikert!!
46/55 anonim válasza:
Én ma teszteltem, nekem pozitív! És a viszketésem is elmúlt magától. Úgyhogy biztos a beágyazódás miatt volt! Egyébként még mindig semmi tünetem.
47/55 anonim válasza:
szia!
Bea vagyok.Gratulálok!!!!És egyébként hogy érzed magad?
Nekem pénteken kellet volna megjönnie....és kedden szeretnék tesztelni.
Még egyszer gratulálok!!!!!!
48/55 anonim válasza:
Köszi. Semmi tünet a világon. Pedig azt olvastam, hogy a fáradékonyság már el szokott ilyenkor kezdődni. A második babám, de nem emlékszem, hogy az elsőnél mikor kezdődött. De este 6-kro már mentem aludni minden nap. Most remélem jobban bírom, mert a kislányom mellett nem nagyon tudok majd pihenni...
49/55 anonim válasza:
Szia Lányok!!12-re nem jött:)))tegnap és ma is voltam eggyütt a párommal gondoltam "proba cseresznye" álltalában utána meg szokott jönni de semmi:))ti voltatok már Úgy hogy az nap aktus után meg jött???
50/55 anonim válasza:
Előző válaszoló!!!Bea vagyok...én voltam már úgy...de most nem vállt be...bár kíváncsi leszek:)
nekem se jött meg pénteken...
Neked milyen észrevételeid vannak?Mikor tesztelnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!