12-re nem várok, hogy vagytok? Éreztek valamit? Izguljunk együtt, osszuk meg a tapasztalatainkat, hátha könnyebben megy az idő!
A legelső válaszoló vagyok...hát én azért nem hánynék megint anyit...szörnyű volt...az első 4 hónapban nem is hiztam csak 1 kilót:( minden kijött belőlem bármit ettem...
De valóban igazatok van:D!!!!!!!
ui.:Bea vagyok:)
Sziasztok sorstarsak! :) En 12-re varom. Az ovulacios tesztem majus 29-en lett pozitiv. A tuneteimrol sajnos nem igen tudok irni. Mintha az ejjel egy picit hanyingerem lett volna mert meg is ebredtem 2-kor. De nem veszes es barmitol lehetett tehat nem elem bele magam. A melleim nem fajnak meg semmi mas tunetem nincs. :( Mar nagyon turelmetlen vagyok, ugy varom a 12-et. :) Remelem lanyok ez lesz a mi honapunk! Szivbol szoritok mindenkinek. Majd jelentkezzetek!! :)
Egyebkent biztatoak a tuneteid! Mindenki penteken fog tesztelni reggeli vizeletbol vagy vannak itt batrabbak is? En penteken vagy szombaton fogok hamarabb nem merek!
IL
Bea vagyok....hát csajszik szívből remélem hogy mindenkinél ott van már a babuci a pociban!!!!
Én nem fogok tesztelni 12-én,ha nem jönne meg,akkor én várok majd még pár napot...a fiamnál is csak a késés 4.napján teszteltem:)
aztán írjátok ám meg hogy mizu lett veletek!!!!kitartás!!!!!:D
En is mar sok csalodason vagyok tul. Igaz 6 honapja probalkozunk ami itt ebbe a forumba meg nem szamit hosszu idonek mert sajnos olvastam itt tobb eves probalkozokrol is. :( Szo szerint minden egyes honapban mashogy fajt a mellem es biztos voltam benne, hogy na most baba van. Ezert nem is merem figyelni a melleimet. Nallam a vizes folyas a mensi jele meg az iszonyatos fejfajas. Felve megyek mindig wc-re nehogy vizes folyast lassak. Egyelore semmi valtozas nallam, semmi szokatlan tunet. Meg jelentkezem es szoritok mindenkinek.
IL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!