Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12-re nem várok, hogy vagytok?...

12-re nem várok, hogy vagytok? Éreztek valamit? Izguljunk együtt, osszuk meg a tapasztalatainkat, hátha könnyebben megy az idő!

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 11:21
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:

A legelső válaszoló vagyok...hát én azért nem hánynék megint anyit...szörnyű volt...az első 4 hónapban nem is hiztam csak 1 kilót:( minden kijött belőlem bármit ettem...

De valóban igazatok van:D!!!!!!!

ui.:Bea vagyok:)

2009. jún. 6. 12:06
 12/55 anonim ***** válasza:
Hello!Én is 12-re nem várom,tünet annyi ami nektek is van! Mell fájdalom és enyhe megjön érzés,na persze és aluszékonyság!!Erre viszont már nem alapozok,mert minden hónapban ez van,és meg is jön rendre.Nekünk már a harmadik próbálkozásunk!Drukkolok mindenkinek!!
2009. jún. 6. 12:20
 13/55 anonim ***** válasza:

Sziasztok sorstarsak! :) En 12-re varom. Az ovulacios tesztem majus 29-en lett pozitiv. A tuneteimrol sajnos nem igen tudok irni. Mintha az ejjel egy picit hanyingerem lett volna mert meg is ebredtem 2-kor. De nem veszes es barmitol lehetett tehat nem elem bele magam. A melleim nem fajnak meg semmi mas tunetem nincs. :( Mar nagyon turelmetlen vagyok, ugy varom a 12-et. :) Remelem lanyok ez lesz a mi honapunk! Szivbol szoritok mindenkinek. Majd jelentkezzetek!! :)

Egyebkent biztatoak a tuneteid! Mindenki penteken fog tesztelni reggeli vizeletbol vagy vannak itt batrabbak is? En penteken vagy szombaton fogok hamarabb nem merek!

IL

2009. jún. 6. 13:30
 14/55 anonim ***** válasza:
Én is nem 12-re nem várom,mi 30-dikán voltunk eggyütt,a peteérésem 29-30 nem tudom melyik nap a kettő közűl.Most olyan érzésem van pár napja hogy ma vagy holnap meg jön és ma a hasam is szurkál bal oldalt.Szerintetek az időpontokat nézve lessz ebből baba?
2009. jún. 6. 13:33
 15/55 anonim ***** válasza:
Nekem ma egész nap szurkál a hasamalja,nem tudom ez most jót jelent vagy sem!! 12-20 válaszoló vagyok!!
2009. jún. 6. 14:19
 16/55 A kérdező kommentje:
Látom, összegyűltünk páran. Én péntek reggel tesztelek, de csak akkor, ha úgy érzem, hogy sikerült. Annyi "nemsikerült élményem" van már, hogy szerintem meg fogom érezni. Eddig mindig így volt, az elmúlt 3-4 hónapban nem is teszteltem. Egyelőre úgy érzem itt a baba, de majd kideül. Már csak 6 nap! :)
2009. jún. 6. 14:49
 17/55 anonim ***** válasza:

Bea vagyok....hát csajszik szívből remélem hogy mindenkinél ott van már a babuci a pociban!!!!

Én nem fogok tesztelni 12-én,ha nem jönne meg,akkor én várok majd még pár napot...a fiamnál is csak a késés 4.napján teszteltem:)

aztán írjátok ám meg hogy mizu lett veletek!!!!kitartás!!!!!:D

2009. jún. 6. 15:40
 18/55 A kérdező kommentje:
Én minden nap visszanézek ide és leírom mi a helyzet. :) Szorítok mindenkinek nagyon!
2009. jún. 6. 17:24
 19/55 anonim ***** válasza:

En is mar sok csalodason vagyok tul. Igaz 6 honapja probalkozunk ami itt ebbe a forumba meg nem szamit hosszu idonek mert sajnos olvastam itt tobb eves probalkozokrol is. :( Szo szerint minden egyes honapban mashogy fajt a mellem es biztos voltam benne, hogy na most baba van. Ezert nem is merem figyelni a melleimet. Nallam a vizes folyas a mensi jele meg az iszonyatos fejfajas. Felve megyek mindig wc-re nehogy vizes folyast lassak. Egyelore semmi valtozas nallam, semmi szokatlan tunet. Meg jelentkezem es szoritok mindenkinek.

IL

2009. jún. 7. 10:01
 20/55 A kérdező kommentje:
Nálam semmi változás, a hasam fáj, a mellem olyan mintha beütöttem volna, de erre nem alapozok, mert nem vagyok egy érzékeny típus. Semmi "tünet" nem jött elő pluszban, remélem pénteken örülni fogunk mindannyian!
2009. jún. 7. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!