Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12-re nem várok, hogy vagytok?...

12-re nem várok, hogy vagytok? Éreztek valamit? Izguljunk együtt, osszuk meg a tapasztalatainkat, hátha könnyebben megy az idő!

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 11:21
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lányok!Bea vagyok...hát nálam sincs semmi különös változás...talán csak annyi,hogy gyakorlatilag "nincs folyásom","száraz"vagyok:S Szerintetek???ez tegnap du óta tart,és állandósult a has szurkám....szerintem ez menzi lesz...:(
2009. jún. 7. 15:10
 22/55 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, milyen a folyásom... Nekem krémes és sűrű, de ez a kúptól van. :)
2009. jún. 7. 16:02
 23/55 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok neked,és persze minden 12-re NEM várónak,hogy pozitívat teszteljen!!!!!

Nekem menzi lesz...szerintem....

2009. jún. 7. 16:06
 24/55 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én a 18-ra nem váró kakukktojás vagyok :) Türelmetlen voltam és ma csináltam tesztet: negatív lett :( Lehetek még terhes ettől függetlenül most? A mellem nagyobb, de nem feszül, mellbimbók érzékenyek, és szokott lenni alhasi fájásom.
2009. jún. 8. 08:22
 25/55 A kérdező kommentje:
Szia! Még nekünk, péntekre nem váróknak se mutatná ki a teszt, nemhogy Neked... :)
2009. jún. 8. 10:05
 26/55 anonim ***** válasza:

18-dikara nem varo!!! Ez a teszt nagyon korai volt meg!! :) Emiatt nehogy elkeseredej. Majd csak jovoheten mutathat barmit is. Tudom turelmetlen vagy, en is, de szeritnem jovohetnel hamarabb ne tesztelj. :)

Nallam egyebkent semmi valtozas. A melleim fajnak de nem merek remenykedni mert sajnos nallam mensi elott is fajnak mindig. Mindenkinek szoritok!! Remelem penteken ketcsikosat fogunk tesztelni mindannyian es persze megy a durukk azoknak is akik kesobb fognak tesztelni! :)

IL

2009. jún. 8. 10:07
 27/55 anonim ***** válasza:
Hello! 12:20-as vagyok!Nekem sincs semmi változás,csak annyi,hogy a párom is megjegyezte,jó lenne ha ilyen maradna a mellem,mert jó nagy lett és jó kemény,hát nem tudom,ha ő is látja a változást...?Meg tegnap egész nap szurkált méhem és a köldököm körül!! Még írok! "N"
2009. jún. 8. 10:13
 28/55 anonim ***** válasza:

18-as kakukktojás vagyok. Köszönöm a biztatást, máris van bennem újabb remény :D Tegnap észrevette a párom, hogy nagyobb a cicim... igazából még nem is volt ekkora még mensi előtt sem... :D Akkor 16-án tesztelek újra :)

Jó nektek, hogy már pénteken nézhetitek, szurkolok mindenkinek!

2009. jún. 8. 10:32
 29/55 anonim ***** válasza:
Sziasztok!! én 12-re nem várom!! Ma megyek dokihoz tudjátok ezek az idöpont kérések is az agyamra mennek a dokinál!Szerintem még ő sem tud mondani semmit. Szerintetek?? véleményetek???
2009. jún. 8. 12:13
 30/55 A kérdező kommentje:

Ki tudja hogy lát-e már valamit. A méhszájat meg tudja nézni, a nyálkahártyát szintúgy, illetve ha van baba, akkor elképzelhető, hogy valami gyűrű szerűt észrevesz a méhedben. De ezt csak akkor, ha nagyon jó uh készüléke van és nagyon jó szakember.

Lányok, változás? Nekem fájogat a hasam, talán a mellbimbó körül is érzékeny, de ennyi. Nem nőtt a mellem (szerencsére) egy fikarcnyit sem. :)

2009. jún. 8. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!