12-re nem várok, hogy vagytok? Éreztek valamit? Izguljunk együtt, osszuk meg a tapasztalatainkat, hátha könnyebben megy az idő!
Nagyon drukkolok neked,és persze minden 12-re NEM várónak,hogy pozitívat teszteljen!!!!!
Nekem menzi lesz...szerintem....
18-dikara nem varo!!! Ez a teszt nagyon korai volt meg!! :) Emiatt nehogy elkeseredej. Majd csak jovoheten mutathat barmit is. Tudom turelmetlen vagy, en is, de szeritnem jovohetnel hamarabb ne tesztelj. :)
Nallam egyebkent semmi valtozas. A melleim fajnak de nem merek remenykedni mert sajnos nallam mensi elott is fajnak mindig. Mindenkinek szoritok!! Remelem penteken ketcsikosat fogunk tesztelni mindannyian es persze megy a durukk azoknak is akik kesobb fognak tesztelni! :)
IL
18-as kakukktojás vagyok. Köszönöm a biztatást, máris van bennem újabb remény :D Tegnap észrevette a párom, hogy nagyobb a cicim... igazából még nem is volt ekkora még mensi előtt sem... :D Akkor 16-án tesztelek újra :)
Jó nektek, hogy már pénteken nézhetitek, szurkolok mindenkinek!
Ki tudja hogy lát-e már valamit. A méhszájat meg tudja nézni, a nyálkahártyát szintúgy, illetve ha van baba, akkor elképzelhető, hogy valami gyűrű szerűt észrevesz a méhedben. De ezt csak akkor, ha nagyon jó uh készüléke van és nagyon jó szakember.
Lányok, változás? Nekem fájogat a hasam, talán a mellbimbó körül is érzékeny, de ennyi. Nem nőtt a mellem (szerencsére) egy fikarcnyit sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!