Kinek lesz, vagy volt mostanában inszeminációja? Nekem csütörtökön lesz a második. Jó lenne megbeszélni a tapasztalatainkat, együtt izgulni!
Lányok, azért nálam nem olyan nagy még a boldogság...
Tegnap délután óta barnázok :( és ez eléggé aggaszt.
Az asszisztensnővel tudtam beszélni, azt mondta szedjem az Utrót, így az 5. héten még úgyse látnak semmit az UH-n ezért várnom kell jövő hét szerdáig :(
Ha a vérzés erősödne vagy nagyon görcsölnék mindenképpen menjek be a Klinikára.... akár az ügyeletre is...
Hát, erre mit mondjak? Aggódom... hétvégén akartam elmondani a szüleimnek... de azért még reménykedem, hogy nincs nagy baj és nem megy el a baba...
Ma este tudok majd beszélni a nőgyógyászommal, remélem lesz valami jó ötlete és megnyugtat....
Megint itt vagyok. Én vagyok az az inszemes lány, aki a múlt hónapban nem kapott tüszőrepesztőt és csak a 15-16.napon közel 4 cm-esen repedtek meg a tüszőim.
Hétfőn lesz a 2. inszeminációm.
DE! Én úgy gondolom, csak később lenne megint töszőrepedésem a múltkori 15-16.napokból okulva.
A doki mindenképpen hétfőre célozta be az inszemet.
Reggel leadni az anyagot és délután 3-kor feltenné. (nem értem, miért vár ennyit a visszatétellel???)
Végre kisírtam magamnak Ovitrelle injekciót, amit szombat éjfélkor kell beszúrnom a pocómba.
DE a doki azt mondta, hogy attól hogy megszúrom magam, még semmi nem garantálja, hogy meg is reped a tüszőm.
Lányok, tényleg esélytelen, hogy hétfőre megrepedjenek a tüszőim a szuritól????
Nem korai még a 13. ciklusnapon az inszemináció???
Írjatok, várom a véleményeteket!!!!
Hanni, még ne gondolj a rosszara. Én is barnáztam mind a két babámnál., semmi baj nem volt.
A barátnőm most 20.héten van, az 5-16. hétig barnázott minden nap. Egészséges a pici, jól vannak, már 20.hetesek :)
Ne izgulj, de nagyon fontos, hogy nagyon sokat pihenj!!!
Feküdj amennyire tudsz, attól elmúlik azaz sokat csökken a barnázás.
Figyelj oda, nehogy görcsöljön a hasad!!!!! Szedd az utrot! Jaj, nagyon drukkolok!!!!! Melinda
Köszönöm a kedves szavakat! Nagyon aranyosak vagytok!
Tegnap este beszéltem a nőgyógyászommal, azt mondta, hogy még bármi lehet. (Este véreztem is egy kicsit.) Pihenjek+Utro+Nospa+NO STRESSZ!!! Mg+B6-ot nem mondta, de azzal gondolom nem ártok... veszek is ma a patikában...
Irodában dolgozom, fizikailag nem megerőltető, ja és feltettem a lábaim egy másik székre ;) már majdnem olyan mintha feküdnék... :P
Nagyon szeretnénk ezt a babát, remélem minden rendben lesz!
Puszi nektek!
Tüszőrepesztős kérdésre:
Szerintem hétfőre megrepedhet a tüsződ a szombat esti injekciótól! Mekkora tüszőket láttak az UH-n?
Szurkolok neked is! :)
Hát, elég hülye mérete van, 23*18 mm és egy 21*20mm-est, a többit meg sem mérte, mert ez a két nagy jobban kiugrott a többi kisebbtől.
Ezeket célozza meg inszemnél.
1-1 nagy tüsző van mind a két oldalon :)
Szerintem ezeknek meg kell repedniük az Ovitrelle hatására!
Akkor hétfőn inszem, este meg szerelmeskedjetek ;)
Kívánom, hogy hamarosan pocaklakód legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!