Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?
Szia! Nagyon örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van nálatok! :) Imádom a sikertörténeteket! :)
Igen, már megjött azóta, hétfőn voltam is vérvételen, már az eredménye is itt van. Csak éppen a beutalókat kiíró doktornő elfelejtett vércsoport meghatározást is kérni, úgyhogy azt még akkor külön el kell intéznem... Meg részemről még egy EKG van hátra, de azt majd magánklinikán csináltatom meg.
A férjemnek lesz jövőhéten egy spermiogram és az összes eredmény birtokában 24-ére van időpontunk a Kaáliba. Nagyon bízom benne, hogy a következő ciklusban már indul a program!! :)
Szia! Bocsi, hogy sokáig nem írtam, de nagyon mozgalmas időszak áll mögöttem... Ma is voltam a Kaáliban ellenőrzésen, a ciszta nem múlt el, így nem indíthatjuk a programot. Abban maradtunk a doktornővel, hogy akkor most jöjjön 2 levél fogamzásgátló, aztán menjek be, megnéz és ha minden optimálisan alakul, akkor addigra felszívódik a ciszta és kezdődhet a stimulálás. Ennek most örülök is, mert így legalább én is mehetek ki a férjem után!!! :) Aztán majd hazajövök október elején, amikor megjön a vérzésem. Szerencsére a férjemnek már nem kell "rohangálnia", mert lefagyaszttattuk a kiskatonákat.
Remélem, jól vagytok és a kis pocaklakó is szépen növekszik! :)
Szia!Remélem akkor most már tényleg hamarosan Ti is örülhettek!Továbbra is szorítok Nektek!
Én a héten voltam 12hetes uh-n és vérvételen.nagyon édes volt a kis drága sokat mocorgott,forgolódott.Legközelebb majd 6hét múlva kell mennem.Jó lenne akkor megmutatná hogy kisfiú -e vagy kislány!Férjem kislányt szeretne nagyon,kisfiam öcsikét,nekem meg mindegy csak egészséges legyen.Várom Tőled is jó híreket!Majd én is jelentkezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!