Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökre nem várom, ma a...

Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Nekem max mensi napján vagy előtte 1nappal szokott lenni kicsi barnázás!
2012. máj. 14. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van nálatok! :) Imádom a sikertörténeteket! :)

Igen, már megjött azóta, hétfőn voltam is vérvételen, már az eredménye is itt van. Csak éppen a beutalókat kiíró doktornő elfelejtett vércsoport meghatározást is kérni, úgyhogy azt még akkor külön el kell intéznem... Meg részemről még egy EKG van hátra, de azt majd magánklinikán csináltatom meg.

A férjemnek lesz jövőhéten egy spermiogram és az összes eredmény birtokában 24-ére van időpontunk a Kaáliba. Nagyon bízom benne, hogy a következő ciklusban már indul a program!! :)

2012. júl. 12. 13:43
 62/65 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon drukkolok Nektek,hogy minél hamarabb sikerüljön a Baba!Mindenképp írd meg a fejleményeket!Szeretnék én is Veletek örülni!Én is írok majd ha gondolod!
2012. júl. 13. 11:41
 63/65 A kérdező kommentje:
Szia!Mi újság Veletek?Remélem minden rendben és hamarosan jó híreket írhatsz!Kitartást és minden jót!
2012. júl. 25. 13:43
 64/65 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi, hogy sokáig nem írtam, de nagyon mozgalmas időszak áll mögöttem... Ma is voltam a Kaáliban ellenőrzésen, a ciszta nem múlt el, így nem indíthatjuk a programot. Abban maradtunk a doktornővel, hogy akkor most jöjjön 2 levél fogamzásgátló, aztán menjek be, megnéz és ha minden optimálisan alakul, akkor addigra felszívódik a ciszta és kezdődhet a stimulálás. Ennek most örülök is, mert így legalább én is mehetek ki a férjem után!!! :) Aztán majd hazajövök október elején, amikor megjön a vérzésem. Szerencsére a férjemnek már nem kell "rohangálnia", mert lefagyaszttattuk a kiskatonákat.

Remélem, jól vagytok és a kis pocaklakó is szépen növekszik! :)

2012. aug. 9. 10:47
 65/65 A kérdező kommentje:

Szia!Remélem akkor most már tényleg hamarosan Ti is örülhettek!Továbbra is szorítok Nektek!

Én a héten voltam 12hetes uh-n és vérvételen.nagyon édes volt a kis drága sokat mocorgott,forgolódott.Legközelebb majd 6hét múlva kell mennem.Jó lenne akkor megmutatná hogy kisfiú -e vagy kislány!Férjem kislányt szeretne nagyon,kisfiam öcsikét,nekem meg mindegy csak egészséges legyen.Várom Tőled is jó híreket!Majd én is jelentkezem!

2012. aug. 10. 11:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!