Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökre nem várom, ma a...

Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Nekem max mensi napján vagy előtte 1nappal szokott lenni kicsi barnázás!
2012. máj. 14. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Halkan én is!Még bármi lehet úgyhogy nem élem bele magam.Félek egy kicsit ha már nem lenne barnázgatás meg vérzés se és esetleg egy pár nap múlva még mindig pozitív lenne egy teszt(meg persze erősebb)na meg persze a doki is látna,akkor talán már reménykedhetek!Mindenképp írok!Veled mi újság?
2012. jún. 12. 12:59
 42/65 anonim ***** válasza:

Okés, nagyon várom majd a jó híreket tőled! :)

Én most csak várakozó üzemmódban vagyok. Jövőhéten csütörtökön megyek vissza az orvosomhoz, akkor többet tudok majd mondani. Remélem, a ciszta eltűnik addigra és a myoma se nő tovább!!! De majd megírom.

2012. jún. 12. 13:05
 43/65 A kérdező kommentje:
szia!elkezdtem vérezgetni,már beszéltem a dokim asszisztensével este megyek hozzá a magánrendelésre.Valami nagyon nincs rendben,görcsölgettem délután.Most meg ez a vérezgetés.Este már talán okosabb leszek!Teljesen kész vagyok!Megírom a fejleményeket!
2012. jún. 12. 19:00
 44/65 A kérdező kommentje:
Szia!Megjöttem a dokitól,elmondtam neki hogy mi a helyzet,megvizsgált,nem mondott semmi egyértelműt,holnap megyek uh-ra azt mondta ha elkezdődött valami akkor esetleg ad gyógyszert,amit te is írtál,megnézi hogy nem e ciszta vagy méhenkívüli esetleg.alig vérezgetek,nem sötét piros nem darabos,nem tudom mi lesz,kicsit azért megnyugodtam,holnap úgyis okosabb leszek!legalábbis remélem.Mindenképp írok!
2012. jún. 12. 21:30
 45/65 anonim ***** válasza:

Na annak örülök, hogy a dokid együttműködő volt! :) Ma végre kiderülnek a dolgok és megnyugodhatsz! :)

Nagyon izgulok ám! Remélem, jó hírekkel jössz majd! ;)

2012. jún. 13. 12:14
 46/65 A kérdező kommentje:
Szia!Hát voltam uh-n,nem látott cisztát stb ami jó,viszont terhességet se látott,azt mondta szó szerint inkább mondja hogy nincs,mint van.1hét múlva azért vissza kell mennem.Igazság szerint ha terhes is lennék akkor is 4hetes,úgyhogy nem igazán látszana még semmi!kisfiamnál 5hetesen látott petezsákot és után 2hétre mondta azt,hogy konkrétan terhes vagyok!Hát majd kiderül!most már akkor vagy jöjjön meg rendesen vagy ne legyen semmi vérezgetés ilyesmi.Hétvégén lehet tesztelek egyet ha pozitív akkor van remény talán.Majd írok!
2012. jún. 13. 19:36
 47/65 anonim ***** válasza:

Szia! Na az már fél siker, hogy legalább cisztát vagy más egyéb elváltozást nem látott! :) Vérvétel nem volt esetleg? Már csak azért kérdezem, hogy ha tényleg baba van, akkor annak tudatában, a terhesség védelmében felírhatta volna vmelyik gyógyszert...

Várom a teszted eredményét! :)

2012. jún. 14. 09:15
 48/65 A kérdező kommentje:
Szia!Nem bírtam ki és ma csináltam egy tesztet nem első vizeletből,full pozitív lett!majd felrakom!remélem hogy nem ál pozitív és csak azért nem látott semmit uh-n,mert korai terhességről lehet szó!Jövőhéten ugye megyek megint szerdán kicsit félek,hogy nem lát akkor se semmit,vagy nehogy vérezni kezdjek,de próbálok nem idegeskedni ezen!csak hát akkor miért pozitív a teszt?!majd lesz valami!Mindenképp írok!
2012. jún. 14. 10:32
 49/65 A kérdező kommentje:

Itt a mai tesztem.

[link]

2012. jún. 14. 10:50
 50/65 anonim ***** válasza:

Hűűű de örülök! :) Semmi kétségem afelől, hogy babát vársz!!! Ez a teszt természetesen egyértelműen pozitív!!! :)

De neked most írtak föl Utrogestant vagy Duphastont egyébként? Mert az akkor nagyon fontos lenne, ha barnázás van.

...És hát persze, hogy az uh még nem mutatott semmit, ilyen korai időpontban ez nem is csoda... De nyilván az orvos is erre számított. Éppen ezért egy vérvétellel ki lehetett volna rögtön deríteni, hogy mi is a helyzet.

2012. jún. 14. 15:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!