Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?
Megint én vagyok. Mára-holnapra nem várom. Bocsi, hogy csak most válaszolok, de le kellett feküdnöm aludni. ...most meg szinte alig volt valami a wc papíron! ...teljesen összezavarodtam...
Én is szorítok neked! :)
Én ma is maszatolok, de ma gyengébbnek és inkább barnásabbnak tűnik. Tegnap délután le kellett feküdnöm aludni, olyan fáradtság tört rám. Este szurkált a hasam és úgy éreztem, fönt van a gyomorsavam.
Majd kiderül, mi lesz...
Azért drukkolok mindkettőnknek! :)
Nekem rendszertelenek a ciklusaim, de a luteálisom 14 nap szokott lenni. Ezért írtam tegnap, hogy "mára-holnapra nem várom".
...majd látom, hogyan alakul a hőm és a "vérzés", de nem hiszem, hogy vasárnapnál hamarabb tesztelek...
Te mikor tesztelsz? (bocsi, ha már írtad, és esetleg elkerülte a figyelmemet)
Ja és még tudod, mit vettem észre jó pár napja? Nagyon furcsa vibráló érzést a mellkasomban! Először rendesen megijedtem! Alkalmanként pár mp-ig tart. Honnan jött ez a szívzörej???
Soha semmi bajom nem volt! Ha ez nem múlik el, otthon csak elmegyek a kardiológiára!
Hallottál már ilyesmiről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!