Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökre nem várom, ma a...

Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Nekem max mensi napján vagy előtte 1nappal szokott lenni kicsi barnázás!
2012. máj. 14. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
amúgy te holnapra nem várod ugye?
2012. máj. 15. 13:56
 12/65 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok. Mára-holnapra nem várom. Bocsi, hogy csak most válaszolok, de le kellett feküdnöm aludni. ...most meg szinte alig volt valami a wc papíron! ...teljesen összezavarodtam...

Én is szorítok neked! :)

2012. máj. 15. 17:34
 13/65 A kérdező kommentje:
Szia!Mi újság Veled?Nekem eddig még nem volt ma semmi kis nyálkán kívül,de lehet délutánra megint lesz barnás.Melleim továbbra is fájnak,hasam néha szurkál,valamiért azt érzem holnap tuti megjön!majd meglátjuk!
2012. máj. 16. 10:17
 14/65 anonim ***** válasza:

Én ma is maszatolok, de ma gyengébbnek és inkább barnásabbnak tűnik. Tegnap délután le kellett feküdnöm aludni, olyan fáradtság tört rám. Este szurkált a hasam és úgy éreztem, fönt van a gyomorsavam.

Majd kiderül, mi lesz...

Azért drukkolok mindkettőnknek! :)

2012. máj. 16. 10:32
 15/65 A kérdező kommentje:
Még pár nap és kiderül mi lesz!ha azt veszem nekem eddig(3hónapja nem szedek foggátlót) pontosan megjött,akkor is még ott a holnap.meg hát ugye késhet is.idegtépő ez a várakozás.néha úgy érzem mintha gombóc lenne a hasamba,olyan furi érzés,de lehet csak beképzelem ám.bízzunk a legjobbakba!Neked pontos szokott lenni?tesztet mikor szeretnél csinálni?mármint ha késik hány nap múlva?
2012. máj. 16. 10:47
 16/65 anonim ***** válasza:

Nekem rendszertelenek a ciklusaim, de a luteálisom 14 nap szokott lenni. Ezért írtam tegnap, hogy "mára-holnapra nem várom".

...majd látom, hogyan alakul a hőm és a "vérzés", de nem hiszem, hogy vasárnapnál hamarabb tesztelek...

Te mikor tesztelsz? (bocsi, ha már írtad, és esetleg elkerülte a figyelmemet)

2012. máj. 16. 10:58
 17/65 anonim ***** válasza:

Ja és még tudod, mit vettem észre jó pár napja? Nagyon furcsa vibráló érzést a mellkasomban! Először rendesen megijedtem! Alkalmanként pár mp-ig tart. Honnan jött ez a szívzörej???

Soha semmi bajom nem volt! Ha ez nem múlik el, otthon csak elmegyek a kardiológiára!

Hallottál már ilyesmiről?

2012. máj. 16. 11:15
 18/65 A kérdező kommentje:
Szia!Hát sajnos nekem megjött!:( 1nappal előbb! Azért Neked drukkolok továbbra is!Ijesztő lehetett az a "szívzörej"!Tényleg ha többször tapasztalod azért nézesd meg magad!Majd írj ám,hogy mi lett mensi,nem mensi ügyben!Nekünk új ciklus új remény!
2012. máj. 16. 13:35
 19/65 A kérdező kommentje:
Szia!Mi újság Veled?
2012. máj. 17. 12:02
 20/65 anonim ***** válasza:
Szia! Még mindig csak pecsételek pedig mára még 1 tizeddel lentebb ment a hőm. Így már a coverline alatt van. Mensire utaló tüneteim nincsenek, de most már nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a dologból...
2012. máj. 17. 12:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!