Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökre nem várom, ma a...

Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Nekem max mensi napján vagy előtte 1nappal szokott lenni kicsi barnázás!
2012. máj. 14. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok neked!ha csak pecsételsz az még bármi lehet!Első baba lenne?
2012. máj. 17. 13:15
 22/65 anonim ***** válasza:
Köszi, aranyos vagy! :) Volt már pár vetélésem, de egyszer mindennek eljön az ideje! Remélem, a miénk most jött el! :) ...De ha mégsem, akkor sem fogok letörni, mert 2 hónap múlva esedékes az 1. lombikunk... :)
2012. máj. 17. 13:32
 23/65 A kérdező kommentje:
Akkor meg különösen szorítok!Vagy így vagy úgy összefog jönni!És az a lényeg!ha gondolod vagy itt vagy emailbe tarthatjuk a kapcsolatot.Remélem nekünk is mihamarabb összefog jönni!Amúgy 2.baba lenne!
2012. máj. 17. 13:47
 24/65 A kérdező kommentje:
Szia!Mi újság Veled?
2012. máj. 19. 23:13
 25/65 anonim ***** válasza:

Szia! Megint én vagyok. Ez most nem jött össze, pénteken megjött a vérzésem.

...de végül is új ciklus, új esély! :)

2012. máj. 23. 10:05
 26/65 A kérdező kommentje:
Szia!hát nagyon sajnálom,de bízzunk benne hogy ez a hónap sikeres lesz!Mindenképp megírom nálunk hogyan alakulnak a dolgok!Szorítok Nektek továbbra is!
2012. máj. 23. 21:05
 27/65 anonim ***** válasza:
Köszönöm, aranyos vagy! Én is szorítok Nektek! :)
2012. máj. 24. 10:49
 28/65 A kérdező kommentje:
Szia!Mi újság veled?Nekem 5nap van a nemvártig,melleim iszonyatosan fájnak még jobban mint a múltkor,igaz ez nem jelent semmit!Hasam is fájogat,majd kiderül mi lesz!
2012. jún. 7. 11:27
 29/65 anonim ***** válasza:

Szia! Köszi a kérdésedet, hát nálam most nagy a káosz és a fejetlenség, orvostól ki-orvoshoz be, jó hírek-rossz hírek, egyik ezt mond, másik azt... Amit tegnap domináns tüszőnek diagnosztizáltak az egyik helyen, az ma egy másik orvosnál hatalmas ciszta képében mutatkozott meg... Majd 2 hét múlva kiderül, hogy műteni kell-e, vagy felszívódik magától...

...egyik szakember jobb, mint a másik... A változatosság kedvéért viszont mindkét helyen láttak nálam myomagöböt...

Most nagyon le vagyok törve! :( Úgy érzem, mintha minden összejátszana ellenem.

De mindegy is, nem akarlak ilyen negatív dolgokkal traktálni!...

De azért neked drukkolok!

2012. jún. 7. 12:31
 30/65 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon sajnálom,hogy ennyi mindenen kell keresztül menned!Hallottam már hasonlót,hogy egyik orvos ezt mondja a másik azt,mégis ha újból ilyet hallok szó szerint fel vagyok háborodva akkor most melyiknek van igaza?!!Remélem jól alakulnak a dolgaid,és hamar túl leszel rajtuk!Kívánom,hogy minden rendben legyen veled és mihamarabb jöjjön össze a Baba!Ha lesz fejlemény mindenképp írj!Én is írok hogyan alakult ez a hónap!
2012. jún. 7. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!