Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici
rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc
papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk
babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már
ilyen?
21/65 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok neked!ha csak pecsételsz az még bármi lehet!Első baba lenne?
Köszi, aranyos vagy! :) Volt már pár vetélésem, de egyszer mindennek eljön az ideje! Remélem, a miénk most jött el! :) ...De ha mégsem, akkor sem fogok letörni, mert 2 hónap múlva esedékes az 1. lombikunk... :)
2012. máj. 17. 13:32
23/65 A kérdező kommentje:
Akkor meg különösen szorítok!Vagy így vagy úgy összefog jönni!És az a lényeg!ha gondolod vagy itt vagy emailbe tarthatjuk a kapcsolatot.Remélem nekünk is mihamarabb összefog jönni!Amúgy 2.baba lenne!
24/65 A kérdező kommentje:
Szia! Megint én vagyok. Ez most nem jött össze, pénteken megjött a vérzésem.
...de végül is új ciklus, új esély! :)
2012. máj. 23. 10:05
26/65 A kérdező kommentje:
Szia!hát nagyon sajnálom,de bízzunk benne hogy ez a hónap sikeres lesz!Mindenképp megírom nálunk hogyan alakulnak a dolgok!Szorítok Nektek továbbra is!
Köszönöm, aranyos vagy! Én is szorítok Nektek! :)
2012. máj. 24. 10:49
28/65 A kérdező kommentje:
Szia!Mi újság veled?Nekem 5nap van a nemvártig,melleim iszonyatosan fájnak még jobban mint a múltkor,igaz ez nem jelent semmit!Hasam is fájogat,majd kiderül mi lesz!
Szia! Köszi a kérdésedet, hát nálam most nagy a káosz és a fejetlenség, orvostól ki-orvoshoz be, jó hírek-rossz hírek, egyik ezt mond, másik azt... Amit tegnap domináns tüszőnek diagnosztizáltak az egyik helyen, az ma egy másik orvosnál hatalmas ciszta képében mutatkozott meg... Majd 2 hét múlva kiderül, hogy műteni kell-e, vagy felszívódik magától...
...egyik szakember jobb, mint a másik... A változatosság kedvéért viszont mindkét helyen láttak nálam myomagöböt...
Most nagyon le vagyok törve! :( Úgy érzem, mintha minden összejátszana ellenem.
De mindegy is, nem akarlak ilyen negatív dolgokkal traktálni!...
De azért neked drukkolok!
2012. jún. 7. 12:31
30/65 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon sajnálom,hogy ennyi mindenen kell keresztül menned!Hallottam már hasonlót,hogy egyik orvos ezt mondja a másik azt,mégis ha újból ilyet hallok szó szerint fel vagyok háborodva akkor most melyiknek van igaza?!!Remélem jól alakulnak a dolgaid,és hamar túl leszel rajtuk!Kívánom,hogy minden rendben legyen veled és mihamarabb jöjjön össze a Baba!Ha lesz fejlemény mindenképp írj!Én is írok hogyan alakult ez a hónap!
Kapcsolódó kérdések: