Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?
Nagyon remélem, hogy nem mensit jelez, nálam is ugyanez a helyzet! :( Ráadásul nekem még a hőm is visszaesett... (bár nem a cl. alá) De korai lenne az még, mert csak szerdára "nem várom"...
Te tapasztalsz más egyebet is?
Hú a melleim nekem is annyira fájnak és érzékenyek a mellbimbóim, hogy már nem csak este fekvés/alvás közben, hanem már napközben is kegyetlen! Most meg még bele-bele is szúr! Ez új.
Én nem görcsölgetek, viszont ez a barnázás egy kicsit elbizonytalanít, nyugtalanít. Azért még ne írjuk le ezt a hónapot! ;)
Sziasztok!
Nekem mind a két gyereknél volt ilyen(nyálkás, rózsaszínes-barnás). A beágyazódást jelentette.
Első válaszoló vagyok.
Nekem tegnap este enyhe mensis görcsök jelentkeztek, de kis idő múlva megszűntek. Mára lejjebb ment a hőm és pecsételő nyálkás "vérzésem" van. .... :(
Viszont a ovulációs mikroszkópom tele van páfrányokkal! ...most már abszolút nem értem ezeket a jeleket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!