Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökre nem várom, ma a...

Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Nekem max mensi napján vagy előtte 1nappal szokott lenni kicsi barnázás!
2012. máj. 14. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:

Nagyon remélem, hogy nem mensit jelez, nálam is ugyanez a helyzet! :( Ráadásul nekem még a hőm is visszaesett... (bár nem a cl. alá) De korai lenne az még, mert csak szerdára "nem várom"...

Te tapasztalsz más egyebet is?

2012. máj. 14. 13:29
 2/65 A kérdező kommentje:
A melleim nagyon fájnak.amióta abba hagytam a gyógyszert ennyire még sosem fájtak.néha görcsölgetek is.3hónapja napra pontosan jön meg 28napra,és tényleg csak aznap vagy előtte volt egy kis barnázás.Eddig bizakodó voltam,de most le vagyok törve.
2012. máj. 14. 13:36
 3/65 anonim ***** válasza:

Hú a melleim nekem is annyira fájnak és érzékenyek a mellbimbóim, hogy már nem csak este fekvés/alvás közben, hanem már napközben is kegyetlen! Most meg még bele-bele is szúr! Ez új.

Én nem görcsölgetek, viszont ez a barnázás egy kicsit elbizonytalanít, nyugtalanít. Azért még ne írjuk le ezt a hónapot! ;)

2012. máj. 14. 13:43
 4/65 anonim ***** válasza:
Előző hónapban nekem is volt ilyen rózsaszínes vércsepp, de sajnos megjött utána:(
2012. máj. 14. 13:50
 5/65 A kérdező kommentje:
Aludni én se nagyon tudok,max háton.Hát jó lenne kicsit bizakodni,de nem igazán merek.olvastam hogy a barnázás lehet beágyazódás jele is,talán ez miatt lehet bizakodni,mert hát ugye nem törvényszerű.pár nap és úgyis kiderül mi lesz.
2012. máj. 14. 14:23
 6/65 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem mind a két gyereknél volt ilyen(nyálkás, rózsaszínes-barnás). A beágyazódást jelentette.

2012. máj. 14. 14:30
 7/65 A kérdező kommentje:
de jó lenne!!!nekem is nyálkás,szóval nem olyan mint amikor vége felé járok a mensinek és már csak barnázgatok.Első babámnál mondjuk nem volt ilyen,de minden terhesség más.szóval a remény hal meg utoljára.azért nem élem bele magam.
2012. máj. 14. 14:35
 8/65 A kérdező kommentje:
Szia Elő válaszoló!Mi újság veled?Nekem abba maradt a barnás-nyálkás folyás,hasam alja fájdogál,görcsölget.Lehet mensi lesz ettől függetlenül.Még azért messze a csütörtök!
2012. máj. 15. 09:04
 9/65 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Nekem tegnap este enyhe mensis görcsök jelentkeztek, de kis idő múlva megszűntek. Mára lejjebb ment a hőm és pecsételő nyálkás "vérzésem" van. .... :(

Viszont a ovulációs mikroszkópom tele van páfrányokkal! ...most már abszolút nem értem ezeket a jeleket...

2012. máj. 15. 13:02
 10/65 A kérdező kommentje:
szia!én délutánra megint észre vettem barnás-nyálkát de csak a wc papíron,aztán megint sima nyálka.nem értem ezt én sem.melleim fájnak.én a hőmet nem mérem.szorítok neked meg persze magamnak.
2012. máj. 15. 13:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!