Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?
Köszönöm az együttérzést, most szükségem is van rá, mert tényleg eléggé magam alá kerültem!... Majd megírom, hogyan alakultak a dolgaim.
Tőled viszont nagyon várom a pozitív híreket!!! :)
Szép hétvégét!
Húha, szerintem "rögtön" menj el az orvosodhoz és csináljanak ßhcg-t, amiből pillanatok alatt kiderül, hogy mi is most a helyzet nálad! És persze mindenképpen kell, hogy felírjon neked Duphastont vagy Utrogestant, mert a jelek sárgatest-elégtelenségre utalnak! (ezekben az esetekben ezeket szokták felírni)
Mindenképpen csak a jóra gondolj, az nagyon fontos! A progeszteron segíteni fog neked!!!
Még nem gratulálok (nem irigységből, hanem tapasztalatból), viszont tiszta szívből DRUKKOLOK!!! MENJ ORVOSHOZ!!!
És aztán várlak a jó hírekkel! :)
Hááát jó nagy tapló az ilyen orvos!!! Akkor mégis más nőgyógyászok miért írják föl azokat a gyógyszereket már rögtön ovuláció utántól??? Természetesen magzatmegtartás céljából! Hogy megfelelő legyen a progeszteron-szint és szépen megvastagodjon a méhnyálkahártya! Mert nagyon sok esetben éppen itt van a kutya elásva! Éppen ennél az első lépcsőfoknál kellene rásegíteni, támogatni a szervezetet, nem legyinteni csak és mondani, hogy "ha akar, akkor úgyis megmarad"! Úúúr Isten! Az ilyen orvos inkább adja vissza a diplomáját! Mit is számít neki bárki terhessége, ő már látott ilyet kismilliót! De te ne hagyd magad lerázni!
Egyébként magánorvoshoz jársz? Számlát szokott-e adni???
Persze, azért orvos és orvos között természetesen van különbség... Viszont egy ßhcg mindent elárulna! Amikor még uh-n nem is látni semmit, a vérből már akkor lehet tudni, hogy baba van-e a dologban. Remélem, a barnázás elmúlik és nem is jön vissza nálad!
A képre kíváncsi vagyok, ha felrakod, szívesen megnézem! :)
Nem tudom sikerült e felrakni,mert még sosem csináltam ilyet!Kicsit sötétítettem a képen hogy jobban látszódjanak a színek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!