Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?
Na akkor majd várom a híreidet! :)
Én jövőhét szerdán megyek orvoshoz, majd megírom a fejleményeket.
Szia! Jaj de jó, nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaid! :)
Én is ma délután voltam orvosnál, szerencsére a myomának már nyoma sincs, de a ciszta még mindig megvan... Az összes többi eredményem jó lett, most úgy néz ki, bal oldalon lesz ovum, így ha minden jól megy, 2 hét múlva vérvétel... Jó lenne már egyenesbe jönni!!! :)
Szia! Még nem jött meg a vérzésem, de már úgy érzem, készülődik... Aztán végre mehetek intézni a további vizsgálatokat! :)
Örülök, hogy nálatok minden rendben! :) Várom a híreidet!
Minden jót neked is! :)
Szia!ma voltam uh-n 8hetes kismama vagyok!Láttam a kis édest,aranyos volt,volt szívhang is!Azt mondta a doki minden rendben van.Jövő héten megyek védőnőhöz.Ma amúgy hánytam is,elég sokszor van hányingerem,állandóan aludnék,alacsony a vérnyomásom,pedig mindig jó szokott lenni.nehezen viselem a meleget is.Remélem pár hét múlva elmúlnak ezek a tünetek!
Veled mi újság?Megjött végül?Dokinál voltál azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!