Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökre nem várom, ma a...

Csütörtökre nem várom, ma a tisztasági betéten pici rózsaszín csepp volt, ilyen még sosem volt nekem, a wc papíron meg pici nyálkás barnás valami! Szeretnénk babát, de most nagyon le vagyok törve! Valakinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Nekem max mensi napján vagy előtte 1nappal szokott lenni kicsi barnázás!
2012. máj. 14. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
Szia!nem írtak fel semmit,sajna vért se vettek,lekopogom tegnap óta csak 1-2x volt minimális nyálkás rózsaszínes folyás az is csak a wc papíron.Jövő héten megyek csak megint uh-ra remélem most már nem lesz semmi!remélem a pozitív teszt is babát jelez!Majd jelentkezem!te is jövőhéten mész dokihoz ugye?remélem nálad is minden rendben lesz!
2012. jún. 14. 16:46
 52/65 anonim ***** válasza:

Na akkor majd várom a híreidet! :)

Én jövőhét szerdán megyek orvoshoz, majd megírom a fejleményeket.

2012. jún. 14. 19:52
 53/65 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Mikor kell menned uh-ra? Remélem, minden okés! :)
2012. jún. 18. 11:12
 54/65 A kérdező kommentje:
Szia!szerdán délután megyek uh-ra.Szerencsére múlt hét szerda óta semmi barnázás,vérezgetés.csütörtökön csináltam ugye a 2. tesztet amit ide is feltettem ami már erősebb lett.mivel volt még egy tesztem ma megcsináltam azt is és még erősebb lett,a kontroll csíkkal egyező színű.Melleim olyan szinten fájnak,hogy melltartó nélkül ordítani tudnék.Már várom a szerdát,jó lenne ha tényleg Baba lenne és már látna is valamit!Remélem mind a ketten jó híreket kapunk,hallunk szerdán!Mindenképp jelentkezem!
2012. jún. 18. 18:38
 55/65 A kérdező kommentje:
Szia!Nemrég jöttem meg az uh-ról 3x3mm-es petezsákot látott a doki!!!:)3hét múlva kell vissza mennem elvileg akkor már szívhang is lesz!Úgy örülök!Remélem Veled is minden rendben van!
2012. jún. 20. 16:21
 56/65 anonim ***** válasza:

Szia! Jaj de jó, nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaid! :)

Én is ma délután voltam orvosnál, szerencsére a myomának már nyoma sincs, de a ciszta még mindig megvan... Az összes többi eredményem jó lett, most úgy néz ki, bal oldalon lesz ovum, így ha minden jól megy, 2 hét múlva vérvétel... Jó lenne már egyenesbe jönni!!! :)

2012. jún. 20. 20:22
 57/65 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon drukkolok Neked!Remélem mihamarabb jó hírekkel szolgálsz majd!Mindenképp írj,hogy mi újság akár privátba is írhatsz.Én is mindenképpen jelentkezem!
2012. jún. 20. 21:49
 58/65 A kérdező kommentje:
Szia!Mi újság van veled?Voltál azóta dokinál?Nekem majd 11-én kell mennem.Velem amúgy minden oké.remélem a doki is jó híreket fog mondani!Jövő héten is mindenképp írok ha már voltam dokinál!Addig is minden jót!
2012. júl. 2. 09:49
 59/65 anonim ***** válasza:

Szia! Még nem jött meg a vérzésem, de már úgy érzem, készülődik... Aztán végre mehetek intézni a további vizsgálatokat! :)

Örülök, hogy nálatok minden rendben! :) Várom a híreidet!

Minden jót neked is! :)

2012. júl. 2. 19:36
 60/65 A kérdező kommentje:

Szia!ma voltam uh-n 8hetes kismama vagyok!Láttam a kis édest,aranyos volt,volt szívhang is!Azt mondta a doki minden rendben van.Jövő héten megyek védőnőhöz.Ma amúgy hánytam is,elég sokszor van hányingerem,állandóan aludnék,alacsony a vérnyomásom,pedig mindig jó szokott lenni.nehezen viselem a meleget is.Remélem pár hét múlva elmúlnak ezek a tünetek!

Veled mi újság?Megjött végül?Dokinál voltál azóta?

2012. júl. 11. 19:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!