Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan vészelitek túl magatokb...

Hogyan vészelitek túl magatokba, és hogyan a párkapcsolatban a sikertelen hónapokat?

Figyelt kérdés

Már több mint egy éve nem jön az első Baba:( A családban már több helye a másodikat várják,nálunk pedig semmi!

Úgy érzem a kapcsolaunk kezd megromlani a férjemmel,mert nekem csak folyton ezen jár az eszem.Ő dolgozuk,csak a munkával van elfoglalva,nekem sajna nincs és csak itthon ülök 1dűl és ezen rágodok!

Tegnap volt a peteérésem,de páromnak nem ment a dolog így ezt a hónapot is hozzá kell csapnom a sikertelenhez!

Mit tegyek,hogy jobb legyen a kapcs.és ne őrűljek bele ebbe az egészbe?Segítsetek,kérlek!

2009. jún. 25. 10:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy igazad van,de ez a dolog biztos nem menne,szeretem és ő is engem!

Valahogy megmenteni szeretném a dolgot,hogy ne csak úgy éljünk egymás mellet,hanem történjen is valami,hogy végre észrevegyen és ne a munka,ne a család hanem én legyek neki az első!

De ha nem neki mondom el,hogy min jár az agyam egész nap,akkor kinek,barátnőim elköltözek a közelemből,családom is távol!Egyedül vagyok!És tudom,hogy ez az oldal olyan,de titeket sem lehet a végtelenségik "kihasználni"lekötni az időtöket!

Köszönöm!

2009. jún. 25. 11:23
 12/23 anonim ***** válasza:

szia én is ebbe a cipőbe járok csak annyi különbséggel, h az én férjem szeretne gyereket és elkövetett annak idelyén mindet h sikerüljön egyedül a lombikot nem válaljuk anyagi okok miatt én is itthon ülök és jár az agyam de őt nem terhelem vele próbálom azokon a napokon elcsábítani de ha nem megy betudom annak h ő is fáradt

szerintem a párod nem szeret eléggé ha nem válalja a vizsgálatokat vagy nem vágyik annyira egy kisbabaára

2009. jún. 25. 11:29
 13/23 A kérdező kommentje:

Azt mondja,hogy ő is nagyon vágyik rá!

Eddig két ondó vizsgálaton ő is átesett,az elsőt ráadásul ott kellett produkálnia a másodikat vihettük,de az urológia vizsgálatot nem akarja!

2009. jún. 25. 11:38
 14/23 A kérdező kommentje:

És tudnál valami jó kis fortályokat mondani,te mit vetettél be?

Szexi fehérnemű,tánc stb.Vagy mit?

Valami nagyon kéne mert így nem okés!

2009. jún. 25. 11:40
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, most több dolog is cikázik az agyamban. Egy: a párod leletei rendben voltak az ondóvizsgálat alapján? Mert ha igen, akkor nem kell urológus. Ha meg nem, akkor meg hiába erőlteted, nélküle nem lesz baba!

Ezt jó lenne letisztázni. Ha ő csak annyira akar gyereket, hogy "akarom", de őt ne piszkálgassa senki, akkor ez duma részéről, ő nem akar gyereket. Ez biztos. Nekem a páromnak eszébe se jutott soha ilyet modnani, ment mindenhová, ahová doki küldte, szó nélkül. És anélkül nem is lenne 3 gyerek, mert nála volt a gond. Te hiába jársz dokihoz, ha nála van a probléma... És ha nála van a gond, akkor is rád vár majd a nagyobb munka, mert a lombik nem neki okoz majd gondot!!! Úgyhogy én megvetem ezt a hozzáállást. Engem a párom tisztel azért, mert (bár vele van a gond) szó nélkül csináltam végig a procedúrákat, szedtem a gyógyszereket, injekcióztattam magam naponta a gyerekek érdekében... Ha ő elhúzta volna a száját egy vizsgálat miatt, háááát... Ha egy urológusi vizsgálat neki túl nagy áldozat a gyerkéért, akkor neki nem kell gyerek, higyj nekem.

A másik, ami eszembe jutott és ne nevess ki elsőre: miért nem mész el te anyóshoz napközben és segítesz neki? Akkor párodnak egyáltalán nem kellene mennie, hanem a tiéd lenne egészen a munka után. Látná benned is a szándékot, tutira értékelné is és nagyon jól esne neki. Neked meg belefér az idődbe bőven napközben.

Ha anyósnak azért kell a párod, hogy jót trécseljenek minden nap, akkor hagyd őt el, mert neki csaka mama való!

Ha tényleg segíteni kell neki, akkor tedd meg te!

Most biztos arra gondolsz, hogy "szó se lehet róla", de azért gondolkodj el rajta, kérlek!

2009. jún. 25. 11:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kapcsolatban,házasságban a hűség és a bizalom a legfontosabb!!Én már tuti elhagytam volna!A megcsalásnál nagyobb megaláztatás nincsen!!!Az is biztos,hogy nem szeret!!Nem tesz ilyet az ember a szeretteivel!!Én már több ilyet átéltem,sajnos!Még fiatal vagy és nem ezt érdemled!!
2009. jún. 25. 12:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem ha félrelép.Volt valami amit tőlednem kapott meg,és ha nem megy neki veled a szex szerintem nem veled akarja esetleg nem is kíván.Örülj,hogy nem vagy terhes mert lehet nem bírná a gyerekkel járó streest és megint megcsalna.Nagyon sajnálom de láss tisztán
2009. jún. 25. 12:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Örülj tényleg hogy nincs baba,mert sokat szenvednél.
2009. jún. 25. 12:24
 19/23 anonim ***** válasza:

Válás.

Találsz olyat aki akarja aszexet és a babát is és lehet 1 hónap után terheslennél.

2009. jún. 25. 12:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, mindenki inkább tanácsokat osztogat neked, minthogy a kérdésre válaszolna. Problémáddal kapcsolatban néhány dolog bennem is felmerült:

1. egyetértek az előttem szólóval, tedd magad hasznossá, traccsolj te anyósoddal és segíts neki te. Szavaidból úgy vettem ki, hogy nem utáljátok egymást, szóval a párodnak is jólesne.

2. Azt ne várdd, hogy a párod egyszer megvilágosul, és azt fogja mondani: Istenem, de akarom ezt a babát. Mondja ő, hogy akarja, de csak azért, mert te ezt akarod hallani. Az én párom sem mondta sosem. A legszebb mondata egyszer az volt: Azért tudod...Örülnék, ha terhes lennél.

3. Én mégiscsak két dolgot tanácsolok neked, ami szerintem segítene a kapcsolaton: nem kell kiverned a babavárást a fejedből. Én egyszerűen egyszer nagyon felhúztam magam, és azt mondtam magamban, hogy inkább elharapom a nyelvemet, minthogy még egyszer a babát neki szóba hozzam! Tedd te is ezt. Inkább harapd le a nyelved, minthogy a babát (és a régi nőjét) még egyszer megemlítsd neki. Nekem bevált. 9 hetes vagyok. Legyél el a te saját kis gondolataiddal, de ne hozd neki szóba. Meglásd, a sok munka miatt neki eszébe sem fog jutni, hogy gyereket kéne csinálni, és önfeledten fog veled szerelmeskedni. És akkor jönni fog a baba. Nem érdemes a pasikat a gyerektémával tömni, mert csak nyűgnek veszik az egészet. Az enyém is annak vette, pedig jóravaló, szuper férj, imádom. El volt foglalva a saját gondolataival (honnan teremt elő x időn belül x mennyiségű összeget, miből fizeti ki a házat, miből fizeti ki a kocsit, melyik kliensének mit kell megcsináljon holnapra), szóval szerintem őszülni kezdett volna, ha megint előhozom neki a nyálkámat, meg a peteérésemet, meg a menstruációt.

Kicsit hosszúra sikerültem, de remélem, ki tudod hámozni a lényeget. A pasik nem úgy működnek, mint a nők.

2009. jún. 25. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!