Hogyan vészelitek túl magatokba, és hogyan a párkapcsolatban a sikertelen hónapokat?
Már több mint egy éve nem jön az első Baba:( A családban már több helye a másodikat várják,nálunk pedig semmi!
Úgy érzem a kapcsolaunk kezd megromlani a férjemmel,mert nekem csak folyton ezen jár az eszem.Ő dolgozuk,csak a munkával van elfoglalva,nekem sajna nincs és csak itthon ülök 1dűl és ezen rágodok!
Tegnap volt a peteérésem,de páromnak nem ment a dolog így ezt a hónapot is hozzá kell csapnom a sikertelenhez!
Mit tegyek,hogy jobb legyen a kapcs.és ne őrűljek bele ebbe az egészbe?Segítsetek,kérlek!
Ha a párodnak nem ment, akkor őt valószínűleg nagyon zavarja, hogy tenyészbikaként számítasz csak rá.
Azonnal hagyd abba az agyalást, próbáld meg mással elfoglalni magadat és ne csak a peteéréskor akarj vele szexelni, ha lehet...
Jó, tudom, nem csak akkor szoktatok, de érted, hogy mire gondolok...
Ja, egyébként ha több, mint egy éve próbálkoztok, akkor miért nem mentek orvoshoz???
Lehet, hogy egyszerűen van valami probléma, aminek az orvoslásával már terhes lennél...
Köszi csajok!
Hát igen,elég összetett nálunk a dolog!
Tanító a vézgzettségem,de sajna nem tudok vele elhelyzkedni:(
A páromnak a munkán kivül más elintézni valói is vannak,ez pedig a család,legfőképpen az anyukája akivel minden estéjét tölti!Ő kicsit mozgáskorlátozott,nem szorúl tolószékre vagy ilyesmi csak nehezebben megy,de ezért páromnak minden este mennie kell hozzá.Néha én is megyek,de akkor is csak ülök és hallgatom,hogy ők milyen jól eldiskurálnak.
A másik gondom az,hogy még házasságunk elött engem megcsalt a párom,nem egy alkalom volt amit csak úgy elfelejt az ember,hanem majdnem 1évig volt neki velem párhúzamosan egy nála is idősebb nője!Én fősulis voltam,tőle messze,ő meg hát...
Szóval amikor nem megy a dolog akkor én mindig a fejéhez vágom,hogy engem biztos nem kíván,bezzeg a k.val menne a dolog!
Csak velem van a gond én változzak?Itthon ülők és várok rá,várom hogy végre engem is észre vegyen!Miben kéne még nekem változni???
Elkeztünk járni Tapolcára,eddig két vizsgálaton vagyunk túl,6.án kéne mennie a páromnak,de azt mondta,hogy őt nem fogják vizsgálgatni,meg piszkálgatni,értitek mire gondolk.Szóval nem tudum,hogy elmegyünk-e,a dolog tőle függ!
Az én eredményeim pedig 9-ére lesznek meg.
Még nem tudunk semmit!
Tudom csúnya dolog ilyet tanácsolni, de ha így áll a helyzet?
Válás, szakítás. Minek húzzátok ezt a dolgot? Semmi értelme. Huzamosabb időn keresztül hülyének nézett téged, volt képe neked tenni a szépet, miközbe félrekefélt. Te pedig sohasem fogd neki ezt megbocsátani (próbálsz, de nem megy). Akkor minek vesztegetítitek az éveket az életetekből? Később úgyis megbáénjátok majd az elpazarolt éveket, az elpazarolt fiatalságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!