Hogy vészelitek át a menszit? Hogy már megint nem sikerült?
Figyelt kérdés
Elkezdtem barnázni, ahogy szoktam. Ami furcsa, eddig egy párszor elkapott már a sírógörcs, volt, hogy nem is érdekelt. De most nagyon szomorú vagyok jó lenne sírni, de nem megy.2009. nov. 9. 19:20
1/4 anonim válasza:
Szia! Nem tudlak megvigasztalni sajnos , ugyanígy vagyok én is. Eddig még a férjem is türelmes volt, de most már ő is sírni akart, én persze rettenetesen érzékeny vagyok a baba témára úgyhogy nagy sírás volt nálunk is. Mi 15 hónapja próbálkozunk. Ti mennyi ideje? Elegem van az egészböl. Esküszöm már csak az vigasztal, hogy nem csak én vagyok így.
2/4 anonim válasza:
Egy újabb csalódás volt nekem is a mai nap.
Nem értem, hogy miért nem sikerül, pedig már annyira bíztunk benne, hogy na most összejön a baba.
Ilyenkor a férjem tartja bennem a lelket, végig pityeregtem a napot. Egyre nehezebb ez a várakozás, lassan feladom :(
3/4 A kérdező kommentje:
Mi 1 éve próbálkozunk, a párom kifelé nagyon nyugodt, hogy belül mi zajlik rejtély.
2009. nov. 9. 19:54
4/4 anonim válasza:
Én egy picit feszültebb vagyok mikor megjön a kelleténél, de aztán hamar elmúlik. 2 éve próbálkozunk de voltak kihagyások. Ilyenkor értékelem a helyzetet, és rádöbbenek, még elég sokszor lesz esélyem arra, hogy babám legyen. És lesz is. Kicsit persze rossz hogy telnek a hónapok, viszont tudom hogy egészséges vagyok és amiatt nem jött össze, hogy sokszor kihagytunk hónapokat.
Most ismét úgy érzem, mint először próbálkoznánk :)
Párommal közöltem petyaidőben nem dolgozunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!