Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7-én kéne megjönnie, de már...

7-én kéne megjönnie, de már három napja leszakad a mellem, annyira fáj. Ez lehet terhességi tünet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 09:44
1 2 3 4 5
 41/50 VBernadett válasza:

Én ma vagyok a 12. dpo-n, 2 nappal a nemvárt előtt.

Ma reggel halvány de egyértelmű POZITÍV-at teszteltem :) Tüneteim a mellfeszülés, hányinger, szédülés, napközbeni alvás, fáradság, éhségérzet.

Még fel sem fogtam :)

Szorítok, hogy pozitív legyen a teszted!!!!!!!!!!! Kitartás!!!!!!

2012. jún. 4. 08:59
 42/50 A kérdező kommentje:
Ó, Istenem hát gratulálok!! Körülöttem szépen mindenki teherbe esik itt... :)) Boldog babavárást! :) Pusza
2012. jún. 4. 09:00
 43/50 VBernadett válasza:

Nagyon szépen köszönöm! Az első babánkat várjuk a férjemmel :) ! Neked is össze fog jönni, hidd el. Tegnap én még tuti negatívat teszteltem volna, nézd, ez a mai:

[link]

Halvány második csíkom van még.

Lehet, hogy várnod kellene holnap reggelig, hátha akkor jobban kimutatná, de én minden esetre szorítok Neked!! Puszi

2012. jún. 4. 09:37
 44/50 A kérdező kommentje:
Igen, ez babóca! :) Én már nem is reménykedem, mert úgysem sikerül, tudom. Nem bírom ki holnapig, mivel teszteltél?
2012. jún. 4. 09:46
 45/50 VBernadett válasza:

Én már úgy álltam hozzá, hogy most sikerülni fog. Tehát csak pozitívan állj hozzá. Szorítok, nagyon nagyon!!!

Walentin 10-es érzékenységű vizeletsugaras tesztet használtam ma.

2012. jún. 4. 10:09
 46/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy. :) Itt ilyet nem lehet, kapni azt hiszem csak xepilt, meg lillyt.

Nagyon fáj a derekam, azt hiszem ez a hónap sem jött össze. Majd megírom az eredményt este, ha érdekel. :)

2012. jún. 4. 10:10
 47/50 VBernadett válasza:

Persze, hogy érdekel, várom nagyon.

A derékfájás is lehet jó jel, ne vedd biztosra, hogy már a következő ciklus előjele, mert nekem is fáj a derekam. Sok helyen olvastam, hogy a derékfájás is gyakori tünet.

Nyugodt és szép napot kívánok!!!

2012. jún. 4. 10:15
 48/50 A kérdező kommentje:
Pihenj sokat és egyél sok gyümölcsöt! Este megírom a teszt eredményét. :)
2012. jún. 4. 10:16
 49/50 VBernadett válasza:
Köszönöm!! Várom!! Puszillak!!
2012. jún. 4. 10:21
 50/50 anonim ***** válasza:
Szia!Nem tudom hogy neked milyen tüneteid voltak a mensi előtt de nekem az első fiamnál ugyan ezek.Mensi előtt mindig fájt a mellem ,de akkor mindennap jobban melltartóban aludtam és délben ülve aludtam ha arra volt módom.Szerintem köszöntünk az anyákközt!
2012. júl. 8. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!