7-én kéne megjönnie, de már három napja leszakad a mellem, annyira fáj. Ez lehet terhességi tünet?
Én ma vagyok a 12. dpo-n, 2 nappal a nemvárt előtt.
Ma reggel halvány de egyértelmű POZITÍV-at teszteltem :) Tüneteim a mellfeszülés, hányinger, szédülés, napközbeni alvás, fáradság, éhségérzet.
Még fel sem fogtam :)
Szorítok, hogy pozitív legyen a teszted!!!!!!!!!!! Kitartás!!!!!!
Nagyon szépen köszönöm! Az első babánkat várjuk a férjemmel :) ! Neked is össze fog jönni, hidd el. Tegnap én még tuti negatívat teszteltem volna, nézd, ez a mai:
Halvány második csíkom van még.
Lehet, hogy várnod kellene holnap reggelig, hátha akkor jobban kimutatná, de én minden esetre szorítok Neked!! Puszi
Én már úgy álltam hozzá, hogy most sikerülni fog. Tehát csak pozitívan állj hozzá. Szorítok, nagyon nagyon!!!
Walentin 10-es érzékenységű vizeletsugaras tesztet használtam ma.
Köszönöm, aranyos vagy. :) Itt ilyet nem lehet, kapni azt hiszem csak xepilt, meg lillyt.
Nagyon fáj a derekam, azt hiszem ez a hónap sem jött össze. Majd megírom az eredményt este, ha érdekel. :)
Persze, hogy érdekel, várom nagyon.
A derékfájás is lehet jó jel, ne vedd biztosra, hogy már a következő ciklus előjele, mert nekem is fáj a derekam. Sok helyen olvastam, hogy a derékfájás is gyakori tünet.
Nyugodt és szép napot kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!