7-én kéne megjönnie, de már három napja leszakad a mellem, annyira fáj. Ez lehet terhességi tünet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 09:44
1/50 anonim válasza:
Még bármi lehet. Elég korainak tűnik terhességi tünetnek, főleg, hogy 3 napja tart, ha 7-én kellene megjönnie, még csak most tartasz a beágyazódásnál (már ha volt megtermékenyülés). De drukkolok!
2/50 A kérdező kommentje:
5-én tesztelek, ha kibírom addig! :) Köszönöm!
2012. máj. 1. 09:49
3/50 anonim válasza:
én 6.-ra nem várom,de nekem is fáj a mellem.Drukkolok:)
4/50 A kérdező kommentje:
Dejó, együtt izgulunk! :) Egyébként meg állandóan aludnék! Te mikor tesztelsz?
2012. máj. 1. 14:11
5/50 VBernadett válasza:
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben és időben járok, mint Ti. Jövő hét elejére nem várom, hogy megjöjjön (és később sem :) ), de már ma van a harmadik napja, hogy fájnak a melleim, meg vannak duzzadva, a hasam is fáj, fáradt is vagyok és kicsit ugyan, de émelygek.
Remélem, hogy Nektek és nekem is összejön :)
6/50 anonim válasza:
nekem többször van úgy hogy szúrkálásokat érzek a mellemben ja és nem tudok rá feküdni,lent a hasam érzékenyebb,nem görcsölök,pedig előtte egy héttel már igen.Hétvégére nem várom.Amúgy én vok a 2.-ik.
7/50 anonim válasza:
amúgy uccsó vok,nekem épp ellenkezőleg nem bírok aludni,idáig aludtam 10ig is,de már reggel 8kor fent vagyok,hétvégén is:)
8/50 A kérdező kommentje:
Nekem folyamatosan fájnak a melleim, ma pedig olyan mensi érzésem volt, mintha meg akarna jönni, elég kellemetlen. Ráadásul csaptam egy hisztit, egy olyan dolgon, amin máskor csak legyintek.... mintha ingerlékenyebb volnék. :( vagy ez: :)?
2012. máj. 2. 20:54
9/50 VBernadett válasza:
Mostanában én is korábban fel szoktam kelni. A melles dolog is megvan :) Remélem, hogy nem csak a szervezetem akar hülyíteni :)
10/50 anonim válasza:
lányok a 2.-ik vagyok szintén,képzeljétek el tegnapelőtt,meg tegnap több mint 3 órát sétáltam egész nap,rohanó napjaim vannak,tegnap este mikor hazaértem a tisztaságin barnázást láttam,kicseréltem az már nem annyira volt olyan azóta megszűnt.Lehet most lenne a beágyazódás?Vagy csak a rohanó napjaim,idáig nem nagyon voltak ilyenek.Sztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!