7-én kéne megjönnie, de már három napja leszakad a mellem, annyira fáj. Ez lehet terhességi tünet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 09:44
31/50 A kérdező kommentje:
Tudom, Bernadett el ne tűnj!! :)) Én mától iszom a cickafark teát! Állítólag serkenti a peteérést!
2012. máj. 9. 09:48
32/50 anonim válasza:
Köszönöm és vigyázok a pici babámra,el sem hiszem még:)
33/50 VBernadett válasza:
Nyugi! Nem tűnök el :) Aviva tornáztam az imént, ma vagyok a harmadik menstruációs napon, tehát mától kell kezdeni az ovulációs gyakorlatokat. Cickafark tea? Én a múlt hónapban kipróbáltam, de majdnem visszahánytam :D Te hogyan készíted el, hogy ihatóvá váljon, mert lehet, hogy én nem jól csináltam :)
34/50 A kérdező kommentje:
Jaj istenem a fél karomat odaadnám egy pozi tesztért!
A cickafark teát mézzel édesítem, egyáltalán nem rossz, meg kell szokni! Kortyolgatni egész nap egy csészével. De csak a 14 napig!
Az aviva tornának melyik részét csinálod? Én a 15 perces gyakorlatokat akarom kipróbálni, de félek, hogy elbénázom. fogalmam sincs, hogyan kell.
2012. máj. 9. 17:31
35/50 VBernadett válasza:
Erről a linkről töltsd le mind a két pdf fájlt.
Olvasd el mindkettő bevezetőjét a gyakorlatokig.
A második pdf-ben a bevezető után az első gyakorlatok azok a bizonyos ovulációt serkentő, előidéző mozdulatsorokat írják le és mutatják be képekben.
Nekem első alkalommal egy kicsit szakaszosan ment, de ahogyan majd te is csinálod egyre jobb lesz :)
36/50 kriszti8888 válasza:
Lehet bizony.Nekem már van egy kislányom,de remélem most jön a kistestvér is.ápr24.-én voltam beteg,5 napos ciklussal.peteérésem mindig utána van 10-15 nap.Fájdogál a mellem már most,menstruációs fájdalmaim vannak.Remélem sikerül nektek is.Első terhességem nagyon korán megéreztem.jan.25 mensi,feb.2 án sex,feb.14-től hánytam de azt sajna 6 hónapig míg az elevitet le nem tettem.Drukkolok csajok.
37/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm, annyira reménykedem ebben a hónapban. :) Amúgy mi is a kistesón dolgozunk, a nagylányom már 9 éves lesz. Azt mondják a második mindig nehezebben jön össze!
2012. máj. 11. 19:01
38/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aviva tornát, megpróbálom. :) kb 25-én lesz peteérésem, hátha most összejön! :)
2012. máj. 13. 08:34
39/50 VBernadett válasza:
Kedves Kérdező! Mi újság veled így a ciklus vége fele? Hogy vagy? Tünetek, esetleg teszt?
40/50 A kérdező kommentje:
Szia! Ma fogok délután tesztelni! Szombaton teszteltem de neg. volt és máig nagyon feszült a hasam. Neked??
2012. jún. 4. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!