7-én kéne megjönnie, de már három napja leszakad a mellem, annyira fáj. Ez lehet terhességi tünet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 09:44
21/50 A kérdező kommentje:
Én a mai napon várom, a cicim érzékeny meg igazából bárhol el tudnék aludni. Ha ma nem jön meg, akkor tesztelek délután, bár előre tudom, hogy negatív lesz.
2012. máj. 7. 07:15
22/50 anonim válasza:
lányok 2.-ik vok,nálam sehol semmi,én is nagyon fáradt vagyok,ráadásul ma reggel óta el van dugulva az orrom.Arra tudtok vmi jó praktikát.
23/50 VBernadett válasza:
Kedves Kérdező! Teszteltél?
Kedves Második :)! Szerintem Te már nyugodtan tesztelhetsz, ha még most sem jött meg. 10-es már tutira kimutatja. Orrdugulásra valami nagyon mentolos cukorkát javasolnék. :)
24/50 anonim válasza:
2.-ik vagyok,sehol semmi:)Nagyon örülök,de félek tesztelni,ma veszek egy tesztet,megcsinálhatom délután vagy várjak reggelig?Vasárnap volt a 34.-ik nap.
25/50 VBernadett válasza:
Szerintem biztos, ami biztos alapon várj holnap reggelig! Viszont ha vettél több tesztet és nem sajnálsz egyet, akkor hajrá :) Már nagyon kíváncsi vagyok!! SZORÍTOK 1000-REL!!!
26/50 anonim válasza:
köszönöm,1 tesztet vettem,már nagyon kiváncsi vok:)Reggel ellővőm:)
27/50 A kérdező kommentje:
Nekem ma megjött. :(
De szurkolok, hogy baba legyen nálad, reggel várjuk a fejleményeket! :)
2012. máj. 8. 20:57
28/50 anonim válasza:
29/50 A kérdező kommentje:
Jaj dejó, gratulálok ez bizony baba a javából!! Sok boldogságot hozzá!!
2012. máj. 9. 07:30
30/50 VBernadett válasza:
GRATULÁLOOOK! Boldog babavárást kívánok én is!
Kedves kérdező! Nekünk már csak 2 hét, és tudod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!