7-én kéne megjönnie, de már három napja leszakad a mellem, annyira fáj. Ez lehet terhességi tünet?
Kedves Második! Nagyon sajnálom, de kezdek veled együtt érezni, ma teszteltem, negatív lett, ráadásul úgy néz ki, hogy nekem is meg fog jönni, a hőm is leesett, deeee! új ciklus, új lehetőségek! :(
Kedves Kérdező! Nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg Neked! :) Te maradtál az utolsó reményünk :)
Aztán következő hónap elején ismételten szeretném, ha beszámolnánk egymásnak a "jeleinkről", ahogyan most is tettük :)
Sajnálom lányok, de gondoljatok arra, hogy talán ebben a hónapban sikerülni fog, már csak két hét van peteérésig. :)
Szerintem nekem is meg fog jönni, fáj a hasam olyan mensiszerűen, tesztelni csak hétfőn fogok, de addigra tuti megjön. És igen, folyamatosan adjatok majd hírt májusban is magatokról! :)
Még bármi lehet! Vegyél tesztet!
Nekem még nem jött meg, de a derekam nagyon fáj. Ki fogom próbálni az Aviva tornát!
Szorítok Nektek! Remélem, hogy összejön, de ha most nem is, ahogyan Te, kedves kérdező írtad már csak 2 hét az újabb peteérésig! Semmi sincs veszve!!!! Viszont én a magam hibájából tanulva már nem fogok így görcsölni! Tanácsom felétek és magamnak is, hogy lazán próbáljátok meg felfogni és élvezzétek a "babás" bevetéseket, szerintem, ha összejön, erről az időszakról is sok sok pozitív emlék fog majd eszünkbe jutni. Tudjuk nagyon jól azt is, hogy sokszor azon nők esnek "legkönnyebben" teherbe, akik nem is számítottak rá! Tehát nyugalom és már lassan készítsétek ki a fiók aljáról azt a bizonyos fehérneműt, amit a férjetek/párotok annyira szeret ;) !
Remélem, hogy pozitív hatással volt számotokra ez a pár sor, hiszen pozitív gondolkodás gyümölcse (nagyon remélem) egy gyönyörű pozitív teszt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!