Szerintetek ez szellemcsík?
Nem tudom eldönteni, 2 nap van még a nemvártig, most délben csináltam. Kijött ez a kis sötétebb valami 5 perc alatt.
Tudom, hogy hamar csináltam, csak kiváncsi voltam. Furcsa dolgokat érzek, meg olyanokat viszont nem érzek, amik mindig mensire utalnak.
szia! sztem felesleges többet csinálnod: realizálhatod, hogy bizony várandós vagy! terhességi teszteknél a halvány is pozitivnak számit!:)
igaz, én is kb 3-4 et elvégeztem, hogy elhigyjem!:)
nekem 7 hetesen (majdnem 8ak voltunk)is "csak" petezsák látszódott, szval ez eltérhet egyénileg is kinek mikor van már szívhang..sztem ne tégy elvárásokat és akkor örülsz majd mindennek..a lényeg hogy élvezz ki minden pillanatot!!csodálatos dolog történik veled!! velünk:))
egy boldog 15 hetes kismama
Sziasztok! Még volt itthon egy zacskó X-epil, meg egy clerablue. Megcsináltam őket éjszaka 1kor.
Az x-epilek ilyenek sorban, az első kettő a 13. dpos, a következő kettő a tegnapi 14. dpos (a nemvárt napja), az utolsó kettő a ma éjszakai a 15. dpos. Szerintetek erősödik? :(( Nagyon megijedtem éjszaka, azt gondoltam sokkal erősebb lesz :((
Ez rosszat jelent? :(((( A tegnapiak azok erősebbek, de a mai...hát nem tudom :((( És eddig nagyon fájt a cicim, most is fáj, de már nem annyira :(((( Jajj lányok, nagyon félek :(((
Ilyen lett a clearblue:
Szia! ne aggódj,pozitiv, nagyon sok minden befolyásolja a csík erősségét. Igazából épp ezért javasolják 2 naponta a tesztelést. pl. a vizelet koncentrációja, mivel éjjel csináltad és nem reggel, ezért nem volt annyira koncentrált, illetve mennyi vizet fogyasztottál, stb..
A lényeg, hogy pozitív, nyugi!
Itt van elôtted ennyi terhességi teszt:hidd el hogy babát vársz!!:) óvakodj attól hogy kattogj mennyit erôsödik mert egyrészt nem tesz jót,másrészt meg elindit benned egy vmiért mindig aggódsz majd érzést és megfosztod magad attól hogy megélt ezt a csodát!:)
Tudom mennyire vártad és mennyire szeretnéd de ez úgysem segít semmin.
Inkább azt meséld el mit szólt a párod?hogy mondtad el neki vagy hogy szeretnéd?:)
Tuti pozi és semmi gond nem lesz. Hol erősebb a tünet hol nem, ne aggódj, legyél boldog és próbáld meg elhinni, hogy anya leszel:)
Ja és ne gazdagítsd tovább a tesztgyártókat:) Inkább, hagyatkozz, majd a nődokidra és, ha ennyire aggódsz menj el hozzá és kérj vérvételre beutalót, uh-n úgyis csak később fogja látni.
Sok sikert és tényleg ne stresszelj:)
Ilyen lett a ma délutáni x-epilem!
Megnyugodtam! :))
nagyon boldog vagyok, köszönöm a bíztatást!!!! :))))))
Már csak 1 hét és 5 nap, és mehetek UH-ra!!! Nagyon várom!!!
Most válaszolok a kérdésre, hogy mit szólt a párom :)
Én már vasárnap délután, kiváncsiságból teszteltem 10essel, egy nagyon halvány, sejtető valami volt ott. Először negának könyveltem el, majd erősödött, és látni lehetett, de csak ha nagyon jól megnéztem :))
Nem mondtam még a páromnak, hétfőn vettem egy csomag x-epilt, és kedd hajnalban megcsináltam 3 körül. Nagyon izgultam, remegtem, hogy kijön e csík, nagyon féltem.
Kb 1 perccel utána, hogy belemártottam a pisibe, szépen elkezdett látszódni a csíkom, és nagyon jól látható lett! Annyira örültem, hogy belemártottam a 2. tesztet is, mert nem hittem el.
Azon is kijött. Berongyoltam a hálószobánkba, és elkezdtem keltegetni a párom, és mondogattam neki, szivem, szivem, terhes vagyok, terhes vagyok, uristen terhes vagyok..Annyira örültem, hogy beszélni is alig tudtam úgy remegett a hangom.
Ő meg felült és kérdezte, hogy komolyan, uristen, de boldog vagyok!!!!!!
és utána én annyira fel voltam dobodva és örültem, hogy alig tudtam visszaaludni, és úgy aludtunk el, hogy a fülembe súgta, hogy mennyire boldog! :)
Annyira jó, és még mindig olyan jó érzés!
Életem legszebb napjai most kezdődnek!!!!!
Szia! Mégegyszer gratulálok!!! Olyan örömmel olvasom az ilyen boldog történeteket:))
Sok boldogságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!