Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez szellemcsík?

Szerintetek ez szellemcsík?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, 2 nap van még a nemvártig, most délben csináltam. Kijött ez a kis sötétebb valami 5 perc alatt.

[link]

Tudom, hogy hamar csináltam, csak kiváncsi voltam. Furcsa dolgokat érzek, meg olyanokat viszont nem érzek, amik mindig mensire utalnak.

2012. ápr. 22. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
Én is látom :) Én láttam a legelsőn is!!Szerintem már akár holnap is tesztelhetsz,én minden nap teszteltem múlthéten és minden nap kicsit erősebb lett :) én nem bírnám ki keddig :) Szorítok!Majd írj!!!
2012. ápr. 22. 15:04
 22/103 A kérdező kommentje:

:)) De jó, hogy ennyien látjátok! :) El sem hiszem, de sajna nem tudom nem beleélni magam, mert ezen jár az agyam :)) Remélem nem koppanok :(

Annyit szeretnék még Tőletek kérdezni, hogy edzeni mehetek? Aerobikra szoktam járni, guggolgatások, comberősítés, popsierősítés. Azt szabad ilyenkor? Vagy inkább most mellőzzek minden ilyesmit? :)

2012. ápr. 22. 15:29
 23/103 anonim ***** válasza:

Ez bizony pozitív, gratula!

20hkm

2012. ápr. 22. 15:30
 24/103 anonim ***** válasza:
Hát szerintem először várd ki,hogy van baba vagy nincs aztán szerintem a 12.hétig mellőzd.Utána csak óvatosan,kicsit vegyél vissza a tempóból.
2012. ápr. 22. 16:00
 25/103 A kérdező kommentje:
Rendben :)) köszönöm a válaszokat! Jelentkezem újra ha már teszteltem, nagyon remélem, hogy lesz csíkom és ha kicsivel is, akkor is erősebb! :))
2012. ápr. 22. 16:10
 26/103 anonim ***** válasza:

Gratulálok, én is látom :)

Megkérdezhetem hányadik dpo-n vagy? Nekem is van egy ugyanilyen tesztem, de még ennél jóval halványabb (vsz.szellemcsík) és én 12 dpo-n teszteltem vele.

2012. ápr. 22. 16:11
 27/103 anonim ***** válasza:

Halk gratula! Nekem ilyen volt a nemvárt előtt 3 nappal. Jaj nagyon drukkolok nektek. Várjuk, hogy írj! :)

üdv, 27 hkm

2012. ápr. 22. 16:13
 28/103 anonim ***** válasza:

Most én vagyok vak?

Szerintem egyiken sincs második csík.

Nem akarok hangulatromboló lenni, de nem lehet, hogy aki ilyen teszttel kezdett, az a következő pozi után egyszerűen csak belemagyarázta az előzőbe is?

Persze ebből még lehet baba, hiszen még meg sem kellett volna jönnie a vérzésnek, de ez még egyelőre szerintem teljesen negatív teszt.

Persze szurkolok:)

2012. ápr. 22. 16:22
 29/103 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt a teszt, volt is baba. :) Hajrá-hajrá :) és nagyon halkan gratula :)

Majd írj kedden!

2012. ápr. 22. 16:33
 30/103 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Kedves Utolsó Előtti! Élőben nagyon látni lehet, azóta is nézegetem, mert félek, hogy hátha beképzelem :D de élőben egyértelműen látszik, csak halványka :) Lehet, hogy képen nem látszik, ha nem láttam volna élőben, lehet észre sem venném, hol kéne lennie, nem tudom :)

Aki gratulált, annak köszönöm, bár még nem tudom, hogy ehhez lehet e egyáltalán :) Legközelebb kedden tesztelek, ezt ma, vagyis a 12. dpo-n csináltam délutáni 1 órai pisiből :))

2012. ápr. 22. 16:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!