Szerintetek ez szellemcsík?
Nem tudom eldönteni, 2 nap van még a nemvártig, most délben csináltam. Kijött ez a kis sötétebb valami 5 perc alatt.
Tudom, hogy hamar csináltam, csak kiváncsi voltam. Furcsa dolgokat érzek, meg olyanokat viszont nem érzek, amik mindig mensire utalnak.
:)) De jó, hogy ennyien látjátok! :) El sem hiszem, de sajna nem tudom nem beleélni magam, mert ezen jár az agyam :)) Remélem nem koppanok :(
Annyit szeretnék még Tőletek kérdezni, hogy edzeni mehetek? Aerobikra szoktam járni, guggolgatások, comberősítés, popsierősítés. Azt szabad ilyenkor? Vagy inkább most mellőzzek minden ilyesmit? :)
Ez bizony pozitív, gratula!
20hkm
Gratulálok, én is látom :)
Megkérdezhetem hányadik dpo-n vagy? Nekem is van egy ugyanilyen tesztem, de még ennél jóval halványabb (vsz.szellemcsík) és én 12 dpo-n teszteltem vele.
Halk gratula! Nekem ilyen volt a nemvárt előtt 3 nappal. Jaj nagyon drukkolok nektek. Várjuk, hogy írj! :)
üdv, 27 hkm
Most én vagyok vak?
Szerintem egyiken sincs második csík.
Nem akarok hangulatromboló lenni, de nem lehet, hogy aki ilyen teszttel kezdett, az a következő pozi után egyszerűen csak belemagyarázta az előzőbe is?
Persze ebből még lehet baba, hiszen még meg sem kellett volna jönnie a vérzésnek, de ez még egyelőre szerintem teljesen negatív teszt.
Persze szurkolok:)
Nekem is ilyen volt a teszt, volt is baba. :) Hajrá-hajrá :) és nagyon halkan gratula :)
Majd írj kedden!
Sziasztok! :)
Kedves Utolsó Előtti! Élőben nagyon látni lehet, azóta is nézegetem, mert félek, hogy hátha beképzelem :D de élőben egyértelműen látszik, csak halványka :) Lehet, hogy képen nem látszik, ha nem láttam volna élőben, lehet észre sem venném, hol kéne lennie, nem tudom :)
Aki gratulált, annak köszönöm, bár még nem tudom, hogy ehhez lehet e egyáltalán :) Legközelebb kedden tesztelek, ezt ma, vagyis a 12. dpo-n csináltam délutáni 1 órai pisiből :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!