Lett valakinek a clear blue teszt nagyon vékony -halvány pozitiv (szellemcsík? ) és mégis baba volt?
Nagyon köszönöm a válaszokat, reggel tesztelek megint.
Egyébként tegnap és tegnapelőtt is csináltam one step 25-ös net-es tesztet, mind a kettőn időn túl kijött a rózsaszín csík (teljes szélességben), csak nagyon halványan. Ezért próbálkoztam most a clear b.-val.
Tudom, hogy sokan esküsznek rá, de szerintem a clearblue az egyik legbénább teszt. Ha az előző kettőn volt csík, az szuper! :) Nekem borzasztó halvány volt, és baba lett! :)
23 hkm
Nekem volt mar a clearblue szellemcsikos. De az is igaz, hogy a terhessegkor is eloszor vekony halvany csik jelent meg, kesobbi tesztelesre egyre vastagodott. Ugy menzesz kimaradasa napjan kb. mar eleg szep vastag volt.
Szoritok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sajnos ma reggelre megjött nagy görcsök és extra erős vérzés mellett.
Szerintem sikerült, csak sajna nem tapadt meg. Majd legközelebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!