Szerintetek ez szellemcsík?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, 2 nap van még a nemvártig, most délben csináltam. Kijött ez a kis sötétebb valami 5 perc alatt.
Tudom, hogy hamar csináltam, csak kiváncsi voltam. Furcsa dolgokat érzek, meg olyanokat viszont nem érzek, amik mindig mensire utalnak.
2012. ápr. 22. 13:44
31/103 anonim válasza:
Moncsa:én ha ki nagyitom látom a halvány pozit gratula!
32/103 A kérdező kommentje:
Lányok! Ugye kijött ez a csíkom 5 percen belül kb. Mostanra szétszedtem, megnéztem száradás után is.
Ugye ez biztos, hogy nem szellemcsík, vagy ilyesmi. Még ilyenkor is szépen látszik, talán még jobban is.
2012. ápr. 22. 18:17
34/103 anonim válasza:
És Én is látom!Halkan gratulálok!
36/103 anonim válasza:
Egyértelmuen ott van a másik csík. Gratulálok. Én is 21 vagyok és nagyon vágyom már egy kisbabára, de még egy picit várnom kell :):(
37/103 anonim válasza:
Na akkor sokadikként én is megerősítelek, halványan,de csíkos! Majd tesztelj még és írd meg az eredményt. Szorítok!
38/103 A kérdező kommentje:
Uristen, de jóóóó!!!! :)))) Ennyien látjátok, el sem hiszem :D :)))
Nem akarom beleélni magam még, szerintem holnap vagy kedden reggel tesztelek, attól függ mennyire jól bírom :)))
De jó lenne, ha... :)
2012. ápr. 22. 20:45
39/103 anonim válasza:
Holnap is tesztelsz? Nagyon várom. :P
40/103 anonim válasza:
Én pont 21 voltam, párom 29. Jó páros. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!