Szerintetek ez szellemcsík?
Nem tudom eldönteni, 2 nap van még a nemvártig, most délben csináltam. Kijött ez a kis sötétebb valami 5 perc alatt.
Tudom, hogy hamar csináltam, csak kiváncsi voltam. Furcsa dolgokat érzek, meg olyanokat viszont nem érzek, amik mindig mensire utalnak.
Sziasztok Lányok, Kedves Bíztatóim! :)))
Nem mondtam a páromnak, már csak akkor mondom, ha biztos, addig meg lerágom a 10 körmöm :))
Nagyon félek, hogy ott lesz e a csík a holnap reggelin, és erősebb legyen!!!!!
Egész éjszaka alig aludtam, óránként felkeltem, fájt a fogam, a hasam görcsölgetett, még most is eléggé, olyan mintha mindjárt megjönne, bár nekem sosem fáj így a hasam, csak akkor, ha már megjött. már 5 óra óta fent vagyok, nem tudok aludni, ver a víz, hőhullámom van.
Éjszaka, ha megmozdultam, úgy belenyilalt a hasam jobb oldalába, hogy alig mertem utána megmozdulni, ez megismétlődött egy párszor.
Ezek normális tünetek?
Kedves Utolsó! :)
Nektek is ebbe a korba jött a baba?:)) dejó, akkor ez szerencsés szám :P :))
nagyon várom már, hogy elmondjam :D :))) de majd csak ha már tuti, ha nem jön meg, és már nagyon erős a csík :)) csak akkor fogom :))
Lányok!
X-epil volt csak, ezt vettem. Ez 25ös érzékenységű, remélem ez is kimutatja :(
Nagyon izgulok! Most semmi tünetem nincs, csak a mellem fáj nagyon, meg kicsit érzékeny vagyok. De ez máskor is előfordul :))
Nagyon izgulok, de bízom benne, hogy nem véletlenül lett halvány pozi tegnap délután. Szorítsatok kérlek!
:( :)
Sziasztok, jó reggelt! Már egy órája megcsináltam, próbáltam aludni, de nem sikerült :)
Így néznek ki a mai tesztjeim: [link]
A tegnapelőtti 10es volt, a mai 25ös. Erősebb ugye? Kettőt csináltam, mert nem hittem el :)))
Most már beleélhetem magam picit? :)) Istenem!!!!!! Nagyon boldog vagyok!!!!
Gyönyörű pozitív! Nekem is ilyen volt először. :)
Gratulálok! Boldog babavárást!
2 gyerekes 20 hetes pocakcsajszi anyuja :)
Nagyon- nagyon gratulálok! Izgultunk értetetek!:)
Boldog babavárást kívánok Nektek! Gyönyörű pozitív.:)
27 hkm
Köszönöm szépen !!!!!
Annyira nehéz elhinni, hogy van bennem egy pici élet, akire már annyira vártam/vágytam! :)
nagyon vigyázok magunkra! Köszönöm a bíztatást, gratulálok a Ti babócáitokhoz! :)))
Ha a 25ös ilyen szép, akkor a 10es erősebb lenne a kontrol csíknál!
GRATULÁLOK!
Egyértelműen baba van a dologban!
26hkm
Köszönöm szépen, hogy bíztattatok! :)))
Nagyon boldog vagyok, el sem tudom mondani!!! Nagyon várom már, hogy lássam UH-n, hogy minden rendben van, és hogy dobog a kis szivecskéje :))
Mikor menjek UH-ra először? Hány hetesen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!