Szerintetek ez szellemcsík?
Nem tudom eldönteni, 2 nap van még a nemvártig, most délben csináltam. Kijött ez a kis sötétebb valami 5 perc alatt.
Tudom, hogy hamar csináltam, csak kiváncsi voltam. Furcsa dolgokat érzek, meg olyanokat viszont nem érzek, amik mindig mensire utalnak.
Köszönöm Nektek lányok a bíztatást! :) Mindenképp megírom, de kedd reggelnél nem tesztelek előbb. Ha baba okozza ezt, akkor kedden erősebb lesz, ha meg nem lesz csík, akkor értelmetlen aggódnom, és izgulnom :)
Úgyhogy kedd reggel jelentkezem, valószínű, hogy már hajnalok hajnalán, mert nem fogok sokáig kibírni :)))
2.vagyok
Na így szétszedve már én is látom!:)
De jó! :) Istenem, mit meg nem adnék, ha erősödne :))
Köszönöm lányok! Mikor teszteljek? Holnap reggel, vagy kedden?
Szétszedve én is látom!
Szerintem ha bírsz addig várni, akkor kedd reggel csinálj tesztet, tuti erősebbnek kell lennie, ha baba van!
Azt nem tudom, írtad-e, hogy ez a teszt milyen érzékenységű, de ha 10es érzékenységűvel tesztelsz kedden, annak szépen láthatónak kell lennie!
Mióta szeretnétek babát?
26hkm
Sziasztok! :)
Ez a predictor early 12,5-ös érzékenységű. Ugyanilyet vegyek kedden? Kibírom addig, muszáj lesz :)
Tavaly július óta szeretnénk babát! Minden vágyam, pedig még csak 21 éves vagyok, de a legboldogabb ember én lennék! :))) Na meg persze a párom, aki most tölti be a 30-at, és minden vágya egy kicsi baba, aki azt mondja neki, hogy APA! :))) Ha most baba lenne, akkor december vége, újévi babánk lenne, istenem!!!!! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!