Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez szellemcsík?

Szerintetek ez szellemcsík?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, 2 nap van még a nemvártig, most délben csináltam. Kijött ez a kis sötétebb valami 5 perc alatt.

[link]

Tudom, hogy hamar csináltam, csak kiváncsi voltam. Furcsa dolgokat érzek, meg olyanokat viszont nem érzek, amik mindig mensire utalnak.

2012. ápr. 22. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Így szétszedve már látom a halvány csíkot,de nagyon nagyon halvány! Ilyet teszteltem én is és aznap délután meg jött a nem várt! Drukkolok,hogy neked ne így legyen és erősödjön a csík!
2012. ápr. 22. 14:11
 12/103 anonim ***** válasza:
Látszik igen, sok sikert, és írd meg mi volt, de feltétlenül!!!!!!!!
2012. ápr. 22. 14:16
 13/103 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek lányok a bíztatást! :) Mindenképp megírom, de kedd reggelnél nem tesztelek előbb. Ha baba okozza ezt, akkor kedden erősebb lesz, ha meg nem lesz csík, akkor értelmetlen aggódnom, és izgulnom :)

Úgyhogy kedd reggel jelentkezem, valószínű, hogy már hajnalok hajnalán, mert nem fogok sokáig kibírni :)))

2012. ápr. 22. 14:19
 14/103 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Na így szétszedve már én is látom!:)

15/103 anonim ***** válasza:
Szia!Én is látom!!!!!!!!
 16/103 A kérdező kommentje:

De jó! :) Istenem, mit meg nem adnék, ha erősödne :))

Köszönöm lányok! Mikor teszteljek? Holnap reggel, vagy kedden?

2012. ápr. 22. 14:33
 17/103 anonim ***** válasza:
Én is látom a második csíkot! :D De jó lenne ha erősödne! :)) Valahogy bírd ki kedd reggelig, hogy mindenkinek olyan erős két csíkot tudj mutatni, amit nem lehet nem észre venni! :D
2012. ápr. 22. 14:49
 18/103 anonim ***** válasza:

Szétszedve én is látom!

Szerintem ha bírsz addig várni, akkor kedd reggel csinálj tesztet, tuti erősebbnek kell lennie, ha baba van!

Azt nem tudom, írtad-e, hogy ez a teszt milyen érzékenységű, de ha 10es érzékenységűvel tesztelsz kedden, annak szépen láthatónak kell lennie!

Mióta szeretnétek babát?

26hkm

2012. ápr. 22. 14:50
 19/103 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Ez a predictor early 12,5-ös érzékenységű. Ugyanilyet vegyek kedden? Kibírom addig, muszáj lesz :)

Tavaly július óta szeretnénk babát! Minden vágyam, pedig még csak 21 éves vagyok, de a legboldogabb ember én lennék! :))) Na meg persze a párom, aki most tölti be a 30-at, és minden vágya egy kicsi baba, aki azt mondja neki, hogy APA! :))) Ha most baba lenne, akkor december vége, újévi babánk lenne, istenem!!!!! :))))

2012. ápr. 22. 14:53
 20/103 anonim ***** válasza:
Én is látom!Kedd reggel teszteljél!Szurkolok!
2012. ápr. 22. 14:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!