Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez szellemcsík?

Szerintetek ez szellemcsík?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, 2 nap van még a nemvártig, most délben csináltam. Kijött ez a kis sötétebb valami 5 perc alatt.

[link]

Tudom, hogy hamar csináltam, csak kiváncsi voltam. Furcsa dolgokat érzek, meg olyanokat viszont nem érzek, amik mindig mensire utalnak.

2012. ápr. 22. 13:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok a pici babádhoz!:) Én még csak most találtam meg a kérdésed, de megkönnyeztem, mikor pozitív lett a teszted és leírtad, hogy mondtad el a párodnak.:) Úgy örülök nektek, és közben egy kicsit irigykedem is!:) Én 24 vagyok és már 3 éve szeretnénk babát a párunkkal, de sajnos még nem elég jók a körülmények.:( Ha minden jól megy, akkor 1,5 év múlva elkezdünk próbálkozni, de az még olyan messze van.:( Na mindegy, nem is ide tartozik, csak ilyenkor mindig eszembe jut, hogy nekem még nem lehet, de mindig örülök a jó hírnek!

Sok egészséget és boldogságot kívánok a kislányotokhoz!:) Remélem majd folyamatosan tájékoztatsz minket!;)

2012. aug. 3. 21:53
 92/103 A kérdező kommentje:

Szia! Koszonom a kedves valaszt:)

Ne szomorkodj, nemsokara Nektek is lesz baba. Addigra a parod megjobban megerik ra, es megjobb apa lesz. Meg tudja majd becsulni, hogy van egy gyermeke, a szeme feny lesz:) meg te is, fantasztikus anyuka leszel!:) 25 evesen tokeletes gyermeket vallalni!:))

Vasarnap megyek a kovetkezo genetikai uh-ra, ami 4d is lesz egyben, toltok majd fel kepet:) 19 hetes vagyok mar!:))))

Szep estet Neked!:)))

2012. aug. 3. 22:03
 93/103 anonim ***** válasza:

Olyan szép a kislányotok!Jó sikerültek az Uhk eddig!

gratulálok!Jó egészséget!

2012. aug. 4. 08:06
 94/103 anonim ***** válasza:

91. válaszoló vagyok

Nagyon köszönöm a biztatást, nagyon jól esett!:) Tudom, hogy még nem vagyunk lemaradva semmiről, csak nem így tervezte egyikünk sem, de az élet sajnos keresztülhúzta a számításainkat.:( Na de sebaj, addig élvezzük a kettesben létet!:)

Közben felolvastam a páromnak azt ahol leírtad, hogy közölted a pároddal, hogy babát vársz és bizony neki is igencsak könny szökött a szemébe.:)) Édes volt!

Szorítok, hogy minden rendben legyen a terhességed alatt! Nagyon szuperek a képek tényleg, és alig várom a következőket!:)

Brigi

2012. aug. 4. 08:29
 95/103 A kérdező kommentje:

sziasztok! :)))

Voltam ma 4D-n, 26+5 hetes vagyok már! :)

[link]

Kislányunk ilyen gyönyörűséges, Jázmin lesz a neve :)

Szép Napot Mindenkinek!

2012. szept. 21. 15:52
 96/103 anonim ***** válasza:
Nekem ma ugyan olyan lett mint a tiéd,remélem nekem is összejött :-))))
2013. jan. 9. 17:25
 97/103 anonim ***** válasza:
Szia. Utolsó válaszoló Ha megnézed ezt az oldalt írd már megnézed még ezt az oldlt írd már meg mi lett mert én pont ilyen tesztet csináltam mint a kérdező és pont úgy néz ki mint neki az első képen. Neked mí lett végül? Neki baba. Neked?
2013. febr. 10. 21:17
 98/103 anonim ***** válasza:
Bocsi, telefonról írok így nehezebb. Most olvastam vissza amit írtam.
2013. febr. 10. 21:19
 99/103 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?..hozol fotót a kislányodról? Izgulva kisértük végig a tesztek sorozatát,és az ultrahangos fotókat.Kíváncsi vagyok,mi történt azóta veletek..
2014. jún. 26. 14:37
 100/103 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Minden rendben velunk, a 25. Hetet töltöm már :) kislányom 19 honapos lesz 19-en :) majd 1-2 héten belül megyünk 5D-re, kiprobaljuk milyen :) majd hozom a képet, ő a pocakban is kislány lesz :) eddig 3 kg-t hiztam, nem nagyin van rá lehetőségem, egész nap jövünk megyünk, sétálunk, jatszoterezunk stb :) jól bírom, de most kezd majd csak igazán nőni a hasam :)
2014. aug. 3. 12:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!