Szerintetek ez szellemcsík?
Nem tudom eldönteni, 2 nap van még a nemvártig, most délben csináltam. Kijött ez a kis sötétebb valami 5 perc alatt.
Tudom, hogy hamar csináltam, csak kiváncsi voltam. Furcsa dolgokat érzek, meg olyanokat viszont nem érzek, amik mindig mensire utalnak.
Kb. két hét múlva menj el dokihoz, ha kibírod addig.:)
Akkor már talán lesz szívhang is. Én egyből elmentem és visszarendelt 2 hét múlva.
27 hkm
De jóóóóóó!!! :)))))))
Gratulálok! :D
Nagyon nagyon gratulálok!:)
Vigyázzatok magatokra és sok Boldogságot!!!!:)
2.és 14.voltam
Sziasztok! Köszönöm szépen Nektek! :) Annyira boldog vagyok, ma már egy picikével erősebb, mint tegnap volt :))
Május 9-re kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, remélem addigra már lesz szívhangja is a babucikámnak :) Akkor leszek pont 6 hetes. Szerintetek lesz már akkor? :)
Annyira boldog vagyok, de semmi egyéb tünetem nincs, mint az, hogy annyira fáj a cicim, hogy néha sírni tudnék, meg a hasam enyhén fájdogál, mintha meg akarna jönni.
Ilyenek lettek a ma reggeliek: Az első kettő a tegnapi, a harmadik-negyed a ma reggeli. Picit erősödtek, ugye? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!