Korábban kezdődő mellfájdalom jelenthet-e babát?
Figyelt kérdés
Nekem kb. mindig leghamarabb is mensi előtt 5 nappal kezdett jelentkezni a mellfájdalom. Most viszont már az ovuláció óta érzem ezt. Kb. ugyanolyan erősen fáj a mellem, mint közvetlenül a mensi előtti napon. Most tartok ovuláció utáni 6. napon és kb. 2-3 napja érzem, a mai napon már eléggé erősen, pont úgy, mint mielőtt meg jön a mensi. Addig viszont még van több mint egy hetem. Ez most jelenthet valamit, vagy csak véletlen, hogy most ilyen korán fájnak a melleim?2012. márc. 31. 18:35
71/76 anonim válasza:
A méhnyálkahártya vastagsága változó, főleg attól függ, hogy a ciklus mely szakaszában nézték. A méhed meg úgy néz ki nagyobb lett picit.
72/76 eszter888 válasza:
Általában mindig félidőben pár nap eltéréssel.
73/76 eszter888 válasza:
Sziasztok csajok hogy vagytok?Hogy érzitek sikerült ez a hónap nektek??Hát én nem tudom hogy sikerült nekem nem vagyok benne biztos majd meglátjuk :S De nagyon örülnék neki:) Remélem nektek összejött :) Szép napot mindenkinek
74/76 anonim válasza:
Sziasztok csajok Kriszti vagyok. Mizujs veletek? Én ma holnapra nem várom.
75/76 A kérdező kommentje:
Szia
Semmi különös nincs. Nekem kb. most van az ovulációm, 14. ciklusnapon tartok, de már régóta nem voltunk együtt a párommal, ha ma együtt lennénk, akkor talán még nem lenne késő, persze lehet hogy ma sem leszünk együtt, most előfordul ilyen, hogy sok nap kimarad...
2012. máj. 18. 18:07
76/76 Zsöff85 válasza:
Hagyjátok abba a számolgatást, és élvezzétek az életet. Legyetek együtt amikor jól esik, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!