Korábban kezdődő mellfájdalom jelenthet-e babát?
Kedves 19:25-ös!
Nagyon drukkolok neked!
Majd én is megírom, hogy velem mi a helyzet, hamarosan ki is derül...:(
Most már nem is pecsételek és minden mensire utaló tünetem megszűnt, most olyan, mintha gondolkodna...
Sajnos a mellem már egyáltalán nem fáj. :(
Hőm maradt 36,7 szóval nem esett tovább.
Ti hogy álltok ma?
Sziasztok csajok!
Nekem ma feljebb ment a hőm de még 2 nap és minden eldől. Egyenlőre semmi tünet a cicifájdalmon kívül. Itt a görbém:
Hát nálam ez van de nem bizakodok a teszt miatt:(
Írjatok ám. Drukkolok. Kriszti
Szia Kriszti!
Neked nagyon bíztató a görbéd!! Drukkolok!
Nekem napközben most mégis csak lett egy kis piros pecsétem...:( Félek, hogy be fog indulni jobban és mensi lesz a vége. :(
Kedves Kriszti és kedves Eszter!
Nekem volt enyhe megjön érzésem + piros pecsételésem, így raktam be ma hajnalban tampont, de nagyon gyenge a vérzésem, ha ezt annak lehet nevezni...a hőm pedig felment...nem értem miért van ez, nem csökkenie kellett volna a hőmnek, ha elvileg "megjött"?
Ilyen lett a görbém:
Kedves Eszter!
Sajnálom! Nem vagy egyedül. Az én hőm pedig leesett, bár nagyon kevés volt a mensim, de úgy látszik ez egy ilyen ciklus volt. Szóval nekem se sikerült, sokadjára. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!