Szokott fájni a melletek? Hogyan?
Nekem mensi előtt soha nem fájt a mellem. Viszont ebben a hónapban a nem várt előtt már 2-3 nappal feszült, fájt, pont úgy, ahogy mondod, oldalt, és majd leszakadtak. Nem várt előtt 1 nappal szép pozitívat teszteltem. :)
Szóval akár babát is jelenthet, de lehet a mensi jele is, annak ellenére, hogy máskor nem tapasztaltál ilyet. Nálam babát jelzett. Drukkolok, hogy neked is az legyen!
Első terhességem előtt a soha, de soha nem fájt, nem feszült, nem volt érzékeny a mellem.
Ez volt a legeslegelső tünetem. Nyáron a kis spagetti pántos kombinémat úgy hordtam melltartó nélkül, hogy teljesen odavoltam magamért, hogy milyen kis feszes, kerek cicim lett :) akkor még nem sejtettem, de aztán kiderült, hogy a terhesség!
Második után semmi tünetem nem volt, egészen szülés után 1.5 évig. Aztán egyik mensi előtt elkezdett feszülni, meg fájni a mellem. Először azt hittem, hogy mellrákom van, de komolyan. Aztán megjött és elmúlt. Én meg szépen lassan megszoktam az állapotot.
Ami tartott egészen három évig. Aztán most szedtem barátcserjét, amitől a mellfeszülésem két-három hónapra szinte teljesen elmúlt. Viszont, már egy ideje nem szedem, és most megint feszül. Kevéssel ovu után kezdődött.
Őszintén szólva, engem ez nem zavar, örülök, hogy visszatért, mert úgy érzem, hogy végre a testem működése a régi.
Szeretném, hogy babát jelezzen a mellfeszülés, de attól tartok, az egyéb jelekből, hogy megint nem jött össze... :(
Nekem minden ciklusban fájnak a melleim, egyre jobban, minél közelebb van a mensi. Eddig még mindig meg is jött. :(
Most ebben a ciklusomban korábban kezdett fájni, már most az ovuláció után egyre jobban és jobban fáj, de szerintem ez se jelent semmit és megint mensi lesz belőle...
Köszönöm a válaszokat! Nekem még mindig ugyanúgy fáj, mint tegnap, viszont reggel alig fértem bele a melltartómba. :S
6 napom van még a nemvártig, meglátjuk, hogy mire utal ez a fájdalom. Szép hétvégét Nektek!
Nekem pont ez a furcsa,hogy még van 10 napom a nemvártig és már most nagyon fáj a mellem, leginkább reggel amikor felkelek, akkor még jobban fáj.
Neked is jó hétvégét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!