Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek az ovutól a menstruáció...

Telifánt kérdése:

Nektek az ovutól a menstruációig szokott fájni a hasatok és a melletek? Nem folyamatosan hanem hullámokban.

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 19:24
 1/8 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon érzékeny a mellem az ovu-mensi időszakban és néha a hasam is fáj, főleg a mensi előtt egy héttel kezd enyhén fájni, mintha meg akarna jönni. Mindig reménykedem, hátha a babától van, de eddig sajnos nem jött be... na majd talán most :)
2012. febr. 20. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem. Én semmit nem érzek, csak mielőtt megjön.
2012. febr. 20. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyik ciklusban fáj,másikban nem.

Ha baba van akkor is ugyanúgy fájhat,vagy nem.

Ebből aztán nem lehet eldönteni,pedig én is sokat figyeltem erre.

2012. febr. 20. 20:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kivételesen "csak" azért érdekelt a dolog, mert nekem furcsa. Kb 3 hónapja kezdődött, és azóta minden hónapban fájdogál.
2012. febr. 20. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem ovutól fáj a cicim, egész mensiig, és görcsöl a hasam is hullámokban. Ha baba lenne, mensi előtt elm,úlna a görcsölés?
2012. febr. 21. 07:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha eddig nem volt fájdalom, csak 3 hónapja alakult ki, akkor irány a doki! Lehet, hogy ez egy figyelmeztetés, de nem a terhességre.
2012. febr. 21. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Bocsáss meg a zavarásért.

Érdeklődnék hogy, mi újság van veled.

Kiderült mitől tartott a fájdalom pé-től mensiig?

Probálok a magam példájához a legközelebbit keresni ami talán magyarázatot adhat a kérdéseimre.

Tudod nekem pé után pár nappal kezdett el érzékenykedni a mellem. Ehhez párosúlt a mindjárt megjön érzés. Így vegetálok szépen napról napra, Olyan is volt hogy, amikor pakoltam a gyerekek után és hajolgattam, felállva olyan érzés volt a melleimben mint amkor szoptatásnál elindúl a tej. Nekem e hó 24-én kellene megjönie.

Ma csináltam egy clearblue terhestesztet.

Ebben a sötét tök borús időben én fehérnek láttam a mezőt.

Bevittem a gyerekeket az oviba és hazaérve ki akartam dobni a tesztet erre láttam a fényben a második csíkot.

Hát most nem tudom mi a csuda lehet.

Nagyon röviden ennyi a történetem és kiváncsi lennék mi a tiéd.

Megjött? A doki adott magyarázatot stb.....???

Még egyszer elnézést a zavarásért.

2012. máj. 22. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:
azt mondták pms tünet
2013. máj. 9. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!