Miért, mitől fáj az alhasam folyamatosan? Szerenénk babát de eddig nemsikerült! A doki szerint minden ok! De ez a menstruációtól menstruációig tartó görcsölés és szurkállás aggaszt! Mitől lehet?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek miért van az hogy a menstruációmtól a köv. menstruációmig folyamatosan fáj a hasam. hol erősebben hol kevésbé erősen! dokinál voltam aztmondta minden ok, de hogy hátrahajló méhem van(mellesleg erről nemtudtam) Párommal szeretnénk már nagyon babát, de eddgi nem jött össze! Szerintetek mitől fájhat állandóan?
Szia! köszi a választ!
úgy terveztem én is, hogy jövöhéten elmegyek a házidokihoz és ő csak elküld vagy uh-ra vagy a belgyógyászatra!
azt is hallottam hogy akinek hátrahajló méhe van annál ez gyakori, főleg ülőmunkánál mert valami inak rövidebbek és húzódnak...nemtudom:) ezthallottam:)
annyira görcsösen nemakarjuk a picit, hanem majd jön ha akar...inkább már igyvagyunk:)
gyertyázni nemszoktam inkább párnát rakok a fenekem alá:) de majd kipróbálom azt is amit mndasz:)
köszi a választ:)
Szia!
Nekem is ugyanez a problémám. Kb. 4 hete egyfolytában szúrkál és néha görcsölget a jobb oldalam. Voltam hsg-n, minden rendben, de azóta is ugyanúgy csipked. Azt mondta az orvos, h. higgyem el, h. minden rendben van, ez a fájdogálás sok minden mástól is lehet. De nem tulajdonított neki jelentőséget. Egyébként anyukámnak volt szintén ugyanígy, h. hetekig görcsölt és a belgyógyász és nőgyógyász ping-pongozott vele, egyik sem tudott semmit, majd egyszer csak magától emlmúltak a görcsei.
Úgyhogy én is kíváncsi lennék, mitől lehet ez! Mi is babát szeretnénk már lassan 1 éve :(
Fogamzásgátlót szedtem de nagyon rég. Kb 4éve már nemszedem.
Annyi idő alatt szerintem ki kellett hogy ürüljön a gyógyszer!
olvastam hogy a hátrahajló méhnél +ülőmunkánál gyakori a hasfájás valami rövidebb inak miatt! dehát állandóan??? és egyik doki sem mond semmit! ezt a teát kipróbálom! hátha segít! jólenne már legalább egy-két görcsmentes nap!
Páromak sem mondhatnám hogy hú de kicsi, de nem is túl nagy. szóval nekem pont jó:) bár néha fáj még igyis.
lehet hogy ettől nemtudom.
a teakúrát mindenesetre kipróbálom! köszi a sok segítséget mndenkinek! rendesek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!