Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korábban kezdődő mellfájdalom...

Korábban kezdődő mellfájdalom jelenthet-e babát?

Figyelt kérdés
Nekem kb. mindig leghamarabb is mensi előtt 5 nappal kezdett jelentkezni a mellfájdalom. Most viszont már az ovuláció óta érzem ezt. Kb. ugyanolyan erősen fáj a mellem, mint közvetlenül a mensi előtti napon. Most tartok ovuláció utáni 6. napon és kb. 2-3 napja érzem, a mai napon már eléggé erősen, pont úgy, mint mielőtt meg jön a mensi. Addig viszont még van több mint egy hetem. Ez most jelenthet valamit, vagy csak véletlen, hogy most ilyen korán fájnak a melleim?
2012. márc. 31. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
én mindig figyeltem de soha nem jott be.nekem is menzi elott szokott fájni,most clostim volt ma holnap akcio és remélem sikerul:)
2012. márc. 31. 18:46
 2/76 A kérdező kommentje:
De most ez az, hogy nem tartok még mensi előtt, és már fáj pár napja, most rögtön az ovuláció után már elkezdett ugyanúgy fájni, mint mikor mensi előtt szokott, na de az még több mint 1 hét!!
2012. márc. 31. 18:48
 3/76 anonim ***** válasza:
megint én vagyok:ugy gondolom hogy lehet baba tunet mert hormonváltozás torténik(dokimtol az info)ugyanis lehet extra érzékelni a kis jovevényt:)
2012. márc. 31. 19:01
 4/76 A kérdező kommentje:
Na hát majd kiderül. Csak hát feltűnt, mert egyrészt nagyon korán el kezdtek fájni, másrészt pedig nagyon fájnak, tehát konkrétan úgy, mintha másnap mensiznem kéne, mert nekem mindig a mensi előtti napon a legerősebb a fájdalom. Ha nem érek hozzá, akkor is érzem, ez olyan!
2012. márc. 31. 19:09
 5/76 anonim ***** válasza:
56%
Ez csak egy ilyen ciklus, nem kell túlkomplikálni. Az esetleges fogantatást nem érzi meg a szervezet egyből, csak amikor elkezd beágyazódni a megtermékenyített petesejt. Az pedig ovu után kb. egy hét múlva kezdődik meg. Szóval az, hogy te ovu után egyből elkezdted érezni a mellfájdalmat, még nem lehet összefüggésben a terhességgel.
2012. márc. 31. 20:38
 6/76 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van most és ez volt mikor baba lett, de több olyan ciklusom volt, amikor fájt a mellem ovutól és mégsem lett baba. Ez változó. Azért drukkolok. Most is annyira áj, hogy nem tudok hozzáérni de már nem törődök vele, ha sikerül sikerül, ha nem nem.
2012. márc. 31. 21:01
 7/76 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első ilyen ciklusom világ életembe, azért kérdeztem meg. Terhes meg még nem voltam, így nem tudom.
2012. márc. 31. 21:05
 8/76 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen hamar kezdett el fájni. : )

30 hetes kismama

2012. ápr. 1. 00:50
 9/76 anonim ***** válasza:
21:01 vagyok. Nekem is mindig mensi előtt pár nappal kezdett fájni, aztán egyszer ovutól fájt, akkor terhes is voltam, és azóta minden ciklusomnál fáj félidőtől. Remélem most nekem is baba miatt fáj de ezt még korai megmondani majd a mensi ha elmarad és a teszt kimutatja. Remélem hogy nálad baba és drukkolok. Egyébként ezzel kapcsolatban már tettem fel itt én is kérdést és sokan írták, hogy baba lett, de volt olyan is akinek mensi.
2012. ápr. 1. 08:11
 10/76 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hát majd kiderül.

Én amúgy nem hiszek a terhességben, mert régóta nem sikerül a baba és csodaként élném meg, ha sikerülne. Már annyira hozzászoktam, hogy mindig megjön a mensi...

Egyébként ma meg még jobban fájnak a melleim, hozzá se kell érni és úgyis nagyon fájnak. A hőm is szépen megemelkedett. Most vagyok ovu utáni 7. napon és most hirtelen 2 tizedet tovább emelkedett a hőm, most 36,9.

De ez se jelent semmit, csak gondoltam megírom. :)

2012. ápr. 1. 10:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!