Nekem kb. mindig leghamarabb is mensi előtt 5 nappal kezdett jelentkezni a mellfájdalom. Most viszont már az ovuláció óta érzem ezt. Kb. ugyanolyan erősen fáj a mellem, mint közvetlenül a mensi előtti napon. Most tartok ovuláció utáni 6. napon és kb. 2-3 napja érzem, a mai napon már eléggé erősen, pont úgy, mint mielőtt meg jön a mensi. Addig viszont még van több mint egy hetem. Ez most jelenthet valamit, vagy csak véletlen, hogy most ilyen korán fájnak a melleim?
Ne adjuk fel vegyük úgy hogy kaptunk egy új lehetőséget,nem szabad csüggedni.Kitartás és mindig van remény mert ugyebár a remény hal meg utoljára :)
2012. ápr. 11. 12:44
42/76 eszter888 válasza:
És veled mi a helyzet kedves Kriszti?Hogy vagy?
2012. ápr. 11. 14:21
43/76 anonim válasza:
Sziasztok lányok, Kriszti vagyok. Bocsi, hogy eltűntem de nem volt netünk. Hát én most teszteltem negatívat:( Nem is értem mert a hőm még fent van és mensi sehol. Elkeseredtem én is pláne, hogy itt benneteket olvasva nektek sem sikerült. Azt hiszem új hónap új remény. De hol a mensim? Ebben a hónapban ovutesztelni fogok azután szerintem meg feladom. Már nem értem az egészet. Én is elkenődtem:(((
2012. ápr. 11. 16:05
44/76 eszter888 válasza:
Szia Kriszti,sajnálattal olvasom hogy neked sem sikerült,de a teszt tévedhedt,amíg nem jön meg addig még van rá esély hogy neked összejött és az is jó hogy a hőd még mindig nem esett le,ha nem jönne meg a héten akkor menj el nőgyógyászhoz én is azt fogom tenni.És kitartás nektek csajok :)
2012. ápr. 11. 17:11
45/76 anonim válasza:
Sziasztok lányok mi van veletek, hogy vagytok? Én már nem értem mi van velem. Remélem nem ciszta:( Itt a görbém:
Ha nincs baba miért ment fel a hőm? Már azt hittem megjön. Nagyon félek, hogy valami baj van mert ha baba lenne a tesztnek már ki kellett volna mutatnia. A hasam görcsölget. Ha nem jön a héten meg akkor keddre kérek a dokihoz időpontot. Remélem nem ez a gyógyszer kavart be. Írjatok.
2012. ápr. 12. 09:26
46/76 A kérdező kommentje:
Szerintem még lehet pozitív a teszted, nagyon szépen alakul a görbéd! Szerintem nagyon esélyes vagy a babára, én úgy érzem terhes vagy!
Ne add fel, nagyon jól állsz!!
2012. ápr. 12. 10:37
47/76 eszter888 válasza:
Sziasztok!Kriszti szerintem is baba lehet a dologba,olvasgattam a cisztáról mert az utobbi 2 menzeszem nem volt olyan mint szokott,ugyhogy számításba vettem a cisztát meg a PCOS-t,én is kedd környékén megyek dokihoz.Remélem azt fogod hallani az orvostól hogy Gratulálok kismama :)
2012. ápr. 12. 10:50
48/76 anonim válasza:
Aranyosak vagytok csajok:) Hát remélem nem lesz baj mert nekem soha nem volt cisztám és semmi egyéb ilyen problémám a pajzsmirigy túlműködést leszámítva. Remélem igazatok lesz csak az nem fér a dologba, hogy negatív a teszt. Szerintem már ki kellett volna, hogy mutassa, ha baba van. Na de majd a doki megmondja mert már több tesztet nem szeretnék csinálni. Ma is azt hittem megjött, rohantam a wc-re pont vendégek voltak(olyan ciki volt) de aztán nem az volt. Majd írok én is és ti is írjatok mi van veletek. Puszi.
2012. ápr. 12. 15:01
49/76 anonim válasza:
Képzeljétek két hétre kaptam időpontot. Most nem tudom mi legyen. Talán hétfőn tesztelek ha nem jön meg és utána már okosabb leszek. Akkorra már tuti mutatnia kéne nem?
2012. ápr. 12. 19:18
50/76 anonim válasza:
Sziasztok. Kedves kérdező te hol tartasz a ciklusban? Szerintem nekem is megjön csak a gyógyszer tolta ki ennyire. Érzem, hogy nincs pocaklakóm sajnos. De ha reggelre megjön akkor közelebb leszek hozzá megint. Eldöntöttem, hogy rendelek ovutesztet akitől szoktam és megpróbáljuk úgy. Remélem mindannyiunknak sikerül ez a hónap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!