Korábban kezdődő mellfájdalom jelenthet-e babát?
Ne add fel, olyan szép a görbéd és még fent van eléggé a hőd. Hány naposak a ciklusaid? Nagyon szorítok neked akkor is:)
2012. ápr. 5. 14:19
22/76 A kérdező kommentje:
29-30 naposak a ciklusaim, tehát hétfőn vagy kedden lenne aktuális a mensim.
Köszönöm, hogy drukkolsz.
Azért azt mindenképp megírom, amikor már ténylegesen megjött. :(
sziasztok,nekem is nagyon úgy néz ki hogy meg fog jönni,reggel volt egy apró ki barnás pöttyöm,most meg ha egy bizonyos helyen megnyomom akkor fáj.A mellem már egyáltalán nem fáj,úgy hogy nekem nem sikerült ebbe a hónapba,nem baj következő hónap új lehetőségek :)
2012. ápr. 6. 11:59
Üdv nektek csajok,rájöttem hogy mitől fáj,a 3 hónapos sérvműtétem kezdett el fájni.De viszon egyáltalán nem olyan a menzeszem mint amilyen szokott,megint gyenge és barnás-rózsaszínes,talán van remény.Szurkolok nektek nagyon csajok :)
2012. ápr. 6. 15:01
25/76 A kérdező kommentje:
Kedves eszter!
Akkor ez még szerintem nem a mensid! Majd írd meg, hogy állsz, mennyire erősödött. Hátha mégsem az...
Nekem ma reggel is volt rózsaszín pecsétem, hőm az még továbbra is fent van, ma is 36,9-et mértem. Csináltam egy tesztet, de negatív lett. Időn túl talán valami extra halvány 2. csíkot lehetett aztán látni, de ez így már nem értékelhető, szóval nem számít. :( Nekem még 3 napom van a nemvártig, egyenlőre csak pecsételgetek...de mindig így kezdődik. :(
Szia kedves Kérdező :) hát nem tudom mi lesz ebből :S Te meg ne add fel a reményt.
2012. ápr. 6. 16:52
Sziasztok Csajok.Hát erősödött,úgyhogy most sem sikerült,nem baj nem szabad elkeseredni új hónap új reményekkel :) És ti hogy vagytok,mik a tünetek?Szorítok nektek hogy sikerüljön,ha már nekem nem sikerült.Üdv Nektek és Kellemes Ünnepeket :)
2012. ápr. 7. 14:55
28/76 A kérdező kommentje:
Kedves eszter!
Hogyhogy erősödött? Most megjött neked, vagy csak erősebb lett? Mert azért az nem mindegy, hátha még van esély!
Hát nekem még 2 napom van a nemvártig. Nekem ma is volt rózsaszín pecsétem és az új dolog, hogy sajnos 36,9-ről 36,7-re csökkent a hőm. :(( Persze ez még alaphő felett van, mert az alaphőm 36,5. Na de mivel csökkenőfélben van, így biztos meg fog jönni. :(
Tegnap este fel voltam puffadva, kemény volt a hasam. Most ez nincs. Eddig volt mensis érzésem, de mától már ezt sem érzem. Mellfájdalmam enyhült. :(
Szia,hát igazából én sem tudom,mert görcsölni egyáltalán nem görcsölök csak néha és nagyon enyhén,úgyhogy meglátom hogy meddig fog tartani mert mint megírtam pár napja az elöző is 3 napig tartott és késett is.Majd meglátom,remélem nemsoká pozitívat fogok olvasni és mind a hárman boldog kismamák leszünk :)
2012. ápr. 7. 16:00
Sziasztok lányok, azért remélem nem vagytok nagyon elkeseredve. Nekem tegnap kellett abbahagyni a gyógyszert és ma még 37 a hőm, ha nem jön meg tesztelek, de nem nagyon reménykedem mert ma nagyon fájt a derekam meg a hasam. Ja és 10 dpo-n tesztem negatív délutáni pisiből és 25-ös teszttel. A cicim még mindig nagyon fáj. Nagyon drukkolok nektek is és remélem mindhárman dicsekszünk egymásnak a következő ciklus sikere miatt:)) Azért még majd írok én is, hogy megjött vagy nem.
2012. ápr. 7. 19:25
Kapcsolódó kérdések: