Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korábban kezdődő mellfájdalom...

Korábban kezdődő mellfájdalom jelenthet-e babát?

Figyelt kérdés
Nekem kb. mindig leghamarabb is mensi előtt 5 nappal kezdett jelentkezni a mellfájdalom. Most viszont már az ovuláció óta érzem ezt. Kb. ugyanolyan erősen fáj a mellem, mint közvetlenül a mensi előtti napon. Most tartok ovuláció utáni 6. napon és kb. 2-3 napja érzem, a mai napon már eléggé erősen, pont úgy, mint mielőtt meg jön a mensi. Addig viszont még van több mint egy hetem. Ez most jelenthet valamit, vagy csak véletlen, hogy most ilyen korán fájnak a melleim?
2012. márc. 31. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 eszter888 ***** válasza:
Sziasztok!Hát két hét az még nagyon messze van,nekem megvolt az e-havim de nem olyan volt mint a szokásos,sokkal rövidebb ideig tartott és kevésbé piros,sokkal gyengébb.Meg a márciusi is ilyen volt ezért akarok elmenni,mert szerintem kétszer egymás után azért az nem biztos hogy jó dolog.Én is nagyon remélem hogy mindenkinek sikerül a következő hónapban :) És akkor mesélhetnénk egymásnak ki hogy éli át :) Jó hétvégét mindenkinek
2012. ápr. 13. 16:54
 52/76 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én már az 5. ciklusnapomon tartok, gyorsan telnek a napok. :) Hamarosan újra izgulhatunk, hogy vajon sikerült-e. :)

Én most megpróbálom rávenni a férjemet, hogy tartsunk a termékeny napok előtt legalább 4 nap szünetet, szóval azt tervezem hogy a 10., 11., 12., 13. napon tartsunk szünetet és 14. naptól pedig húzzunk bele! Csak az a baj, hogy férjem nem biztos, hogy belemegy ebbe. :(( Pedig jó lenne most már változtatni valamit, mert ha ugyanúgy leszünk együtt, mint eddig, akkor kétlem, hogy sikerülne. :( Megpróbálok hatni rá, mert muszáj, hiszen a mindennapos együttlétekből nem jön a baba nagyon régóta! :((

Kedves Kriszti!

Te miből gondolod, hogy megjön a mensid?

Lányok! Nagyon drukkolok, hogy ez az új ciklus sikeres legyen nekünk!!

2012. ápr. 13. 18:51
 53/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma is teszteltem de negatív lett. Nem értem. Reggel nagyon rosszul voltam. Fájt a fejem és hányingerem volt nagyon. Ingáztam az ágy és a mosdó között. Csak azért gondoltam, hogy megjön mert görcsölt reggel a hasam egy kicsit de aztán jött ez a rosszullét. Most várok aztán ha nem jön meg úgyis megyek dokihoz.

Kedves kérdező: Aranyos vagy, hogy rá kell venned a férjedet:) mosolyogtam mert az én párom is mindig nyüstöl de sokszor már mire oda jutunk elalszom de most megfogadtam, hogy odafigyelek erre mert ugye neki fontos és persze nekem is. Remélem sikerül megbeszélnetek és siker lesz.

Kedves Eszter, akkor tényleg jó, hogy elmész dokihoz, legalább megnéz és kivizsgál ezzel is közelebb jutsz a babához. Nagyon drukkolok mindhármunknak. Majd én is írok ha megtudok valami biztosat. Kellemes hétvégét nektek is.

2012. ápr. 13. 20:21
 54/76 eszter888 ***** válasza:

Sziasztok!

Kriszti az nagyon jó hogy jött a hányinger mert az is jó jel,Még van esély a babára,hallottam olyat is hogy nem mutatta ki a teszt egyáltalán de közbe a nőgyógyász meg ultrahangon talált babát,úgyhogy amíg nem jön meg addig nagy esélyed van rá.És reménykedem hogy neked összejön a babóca.

Kedves Kérdező!Te sem búslakodj összefog jönni neked is,jó hogyha tartotok egy kis szünetet mert így nagyobb esélyetek lesz,én is általába úgy időzítek hogy a termékeny napokon legyünk együtt,de eddig még mondjuk semmi.De ha jönni akar úgy is jön,már nem akarom úgy görcsösen mint eddig.Nem is szabad.

Mindenkinek szorítok hogy sikeres legyen ez a hónap.

Puszi :)

2012. ápr. 14. 11:18
 55/76 A kérdező kommentje:

Kedves Kriszti!

Szerintem még simán lehetsz babás, ne keseredj el a negatív teszt miatt. Késik a mensi, hőd szépen fent van és már hányingered is van, lehetséges, hogy majd még csak most fogja a teszt is mutatni, ne add fel még! Nagyon szorítok érted!

Kedves Eszter!

Neked is drukkolok, bízzunk benne, hogy majd most meglesz az eredménye a szünettartásnak nálatok is!

Ma amikor a férjem nyüstölt :), szóba hoztam utána neki, hogy most a 6. ciklusnapomon tartok és nyüstölhet még pár napig, de a 10. naptól tartsunk 4 nap szünetet! :) Lehet, hogy sikerül rávennem, mert az arckifejezéséből úgy vettem le, hogy talán bele fog egyezni. Na majd kiderül. Amúgy soha nem volt így megtervezve, mi tényleg akkor voltunk együtt amikor csak jólesik és nagyon gyakran, tényleg minden nap, volt hogy többször is, úgyhogy szerintem ez, hogy most kitaláltam hogy tartsunk szünetet nem görcsölés, csak egyszerűen szeretnék változtatni, mert nem jött be a mindennapos szex és muszáj variálni valamit, hátha így...

2012. ápr. 14. 11:33
 56/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok.

Ma megjött, úgyhogy nem véletlen volt negatív a teszt. De csak egy kicsit kenődtem el mert így legalább megint próbálkozhatunk nagyobb odafigyeléssel. Remélem majd mindhárman pozi tesztekkel fogunk ide írni majd. Nagyon drukkolok nektek is. Én eldöntöttem, hogy ovu tesztelek és aztán meglátjuk, hogy alakul. Drukkolok nektek és figyelem a kérdést mikor írtok. Puszika:)

2012. ápr. 14. 11:49
 57/76 A kérdező kommentje:
Nem baj, majd legközelebb sikerül! Legalább mindhárman izgulhatunk együtt újra! :) Nagyon remélem, hogy sikeres lesz az új ciklusunk!
2012. ápr. 14. 14:43
 58/76 anonim ***** válasza:
Drukkolok mindenkinek majd írjatok kivel mi a helyzet.
2012. ápr. 15. 10:13
 59/76 eszter888 ***** válasza:
Én is szorítok mind hármunknak :)
2012. ápr. 15. 16:54
 60/76 A kérdező kommentje:
És én is! :)
2012. ápr. 15. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!