Korábban kezdődő mellfájdalom jelenthet-e babát?
Sziasztok!
Nekem is így szokott lenni hogy mensi előtt kb egy héttel elkezd fájni a mellem és a mensi napján elmúlik de most teljesen máshogy van,az előző mensi után 1 héttel már elkezdett fájni és napról napra erőteljesebb lett.Megjegyzem az előző mensim nem jött meg rendesen hanem 4 napot késett 5 nap helyett csak 3 napig tartott a színe teljesen más volt-barnás rózsaszínes és nem voltak görcseim.Úgyhogy most nagyon imádkozom hogy ne jöjjön meg.
Sziasztok!
Hogy vagytok azóta?
Én most tartok ovuláció utáni 10. napon és annyira fáj a mellem, mint még eddig soha, sose fájt még ennyire! Még 5 napom van a nemvártig!
Sziasztok!
Én már nem reménykedem, mert ma már volt a wc papíron egy rózsaszín pecsét. :(((
A hőm az jó, meg a melleim is rettentően fájnak, de ez a pecsét már mindent elárult, nekem napok múlva meg fog jönni. :( Ilyen vérbőség érzetem is van az alhasamban, enyhén mensis jellegű érzés, úgyhogy én már feladtam, nekem sose sikerülhet úgy látszik. :(
Itt a görbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!