Ki nem várja április elejére? Van valami tünetetek?
16:42-es vagyok!
ez nagyon sajnálatos dolog kisvuk :( nekem szép lassan megy fel a hőm :D
kis vuk,
Nekem mind2 gyerekemnél megjön érzésem és görcseim voltak csak nem jött meg végül,hanem pozi tesztem lett:)
16:42
persze megírom :) kisvuk az a másféltizedes fok még nem jellent semmit az még felmehet :) megy a drukk!aztán írd meg a holnapi hődet :)
Hát, az én hőm nem nagyon akar elmozdulni, nagyon tartom a 36,85-36,9-et, pedig nem bánnám, ha reggel picit feljebb ugorna..
Lehet, hogy hülyeség, de ma du. olyan érzésem volt, mintha valami nyomná egy picit a pocimat belülről kifelé, és picit érzékenyek a cicjeim is.. Alig tudtam elviselni a melltartót. :( Remélem, ezek jót jelentenek!
Ti hogy vagytok??? :)
16:42-es vagyok
ne figyelgesd ennyire magad mert annál rosszabb sajnos :( nekem is van mellérzékenységem szinte a 12.ciklus napomtól most járok a 16.-on.Bár nekem mintha 1 picit enyhűlt volna de a mellbimbóim egyre érzékenyebbek és enyhe görcseim vannak
16:42-es vagyok röviden P.
sziasztok!0.1 fokot ment fel a hőm vagyis 36.8-ra,és jöttek vele egyűtt a tipikus enyhe alhasi görcsök is.Veletek miújság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!