Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?
Kedves Ginus!
Be kellett fejezni műtétileg?
Nekem pénteken derül ki, h mégis van-e ott valaki, vagy megszakítják.
8. vagyok, amúgy Ly :)
Jaj,nagyon sajnálom Ginus:((
2 ismerősöm is így járt az elmúlt pár hónapban,olyan rossz ezt hallani.Sok erőt kívánok neked és mielőbbi babásodást!!
Lányok,
Én nagyon bízom benne,hogy sikerülni fog nekünk is!!Itt a tavasz,a napsütés tudom hülyeség de ilyenkor az embernek jobb a kedve és ez segít a pozitív gondolkodásban is:) Nagyon szurkolok mindenkinek!!
Kedves Ginus!
Nagyon sajnálom! De nyugtasson meg az a tudat, hogy teherbe tudsz esni, legközelebb meg is fog maradni a babád és minden rendben lesz!
Nekem ma lement 36,9-ről 36,5-re a hőm és már ma nem is véreztem abszolút. Szóval a hőm miatt én már tesztet se csináltam hiába volt ilyen gyenge a vérzésem. Szóval nekem nem jött össze most sem.
Nektek drukkolok!
R.
Ginus, én azt hallottam, h utána könnyebb teherbe is esni, mert úgymond előkészítette a helyet a következő babának.
Nekem pénteken eldől minden, nagyon félek, de majd csak lesz valahogy.
8.
sziasztok,
hogy vagytok azóta?
én 1 hete teszteltem pozitívat,azóta már petezsák látszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!