Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát fog hozni nekünk a...

Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?

Figyelt kérdés
Ez a 6.próbálkozós hónapunk.Most van peteérésem,remélem ebben a hónapban sikerül a baba.Ki van velem hasonló helyzetben?
2012. márc. 21. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
Kedves ginus84! Nagyon nagyon sajnálom! Azt nem mondták, hogy most várni kell pár hónapot mire lehet újra próbálkozni? Vagy lehet rögtön a köv. hónapban? Azt kívánom mihamarabb lehessen kisbabád!! Együttérzek veled! Start5
2012. ápr. 10. 15:34
 82/88 anonim ***** válasza:

Kedves Ginus!

Be kellett fejezni műtétileg?

Nekem pénteken derül ki, h mégis van-e ott valaki, vagy megszakítják.

8. vagyok, amúgy Ly :)

2012. ápr. 10. 16:05
 83/88 A kérdező kommentje:

Jaj,nagyon sajnálom Ginus:((

2 ismerősöm is így járt az elmúlt pár hónapban,olyan rossz ezt hallani.Sok erőt kívánok neked és mielőbbi babásodást!!

Lányok,

Én nagyon bízom benne,hogy sikerülni fog nekünk is!!Itt a tavasz,a napsütés tudom hülyeség de ilyenkor az embernek jobb a kedve és ez segít a pozitív gondolkodásban is:) Nagyon szurkolok mindenkinek!!

2012. ápr. 10. 16:28
 84/88 anonim ***** válasza:

Kedves Ginus!

Nagyon sajnálom! De nyugtasson meg az a tudat, hogy teherbe tudsz esni, legközelebb meg is fog maradni a babád és minden rendben lesz!

Nekem ma lement 36,9-ről 36,5-re a hőm és már ma nem is véreztem abszolút. Szóval a hőm miatt én már tesztet se csináltam hiába volt ilyen gyenge a vérzésem. Szóval nekem nem jött össze most sem.

Nektek drukkolok!

R.

2012. ápr. 10. 20:44
 85/88 ginus84 válasza:
Sziasztok!Nem kellett műtét,mert hála égnek totál kitisztultam,és mivel nem nem volt beavatkozás,nem muszáj kivárni a 3hót,elég 1et kivárni,és mehet..azt mondta doki hogy így hamarabb szokott sikerülni...remélem mindenkinek összejön,hála istennek teljesen kitisztultam..nem volt semmi komplikáció..mindenkinek megy a drukk
2012. ápr. 11. 15:47
 86/88 anonim ***** válasza:

Ginus, én azt hallottam, h utána könnyebb teherbe is esni, mert úgymond előkészítette a helyet a következő babának.

Nekem pénteken eldől minden, nagyon félek, de majd csak lesz valahogy.

8.

2012. ápr. 11. 20:21
 87/88 ginus84 válasza:
Sziasztok kivel mi a helyzet??Nekem ma gipszelték be a jobbkezem,inhüvelygyulladssal..
2012. ápr. 18. 17:30
 88/88 A kérdező kommentje:

sziasztok,

hogy vagytok azóta?

én 1 hete teszteltem pozitívat,azóta már petezsák látszódik.

2012. júl. 3. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!