Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?
Kedves 21:03-as!
Én is drukkolok neked, hogy pozitívat tesztelj, amíg nem jön a mensi, addig lehet reménykedni!!
Na most véletlenül kimaradt 1 nap, tegnap nem voltunk együtt. :) De amúgy tényleg az van, hogy szinte minden nap összebújunk, van hogy többször is.
Lehet jó is, hogy most volt 1 nap szünet, mert már közeledek az ovulációmhoz, néha nehéznek érzem a hasam alját, meg eléggé fáradékony vagyok tegnap óta. Hát igen, most tartok a 11. ciklusnapomon és kb. 15. nap lesz majd szerintem...na de majd kiderül, de valahogy így lesz biztosan, mert 29-30 naposak a ciklusaim és mindig rendszeres a mensim. Továbbra is akkor vagyunk együtt amikor csak jól esik. A tegnap az kimaradt, ez lehet jó is hogy így volt. Legközelebb nem tudom mikor leszünk együtt, lehet, hogy már ma.
R.
Kedves R.!
Kösznöm neked is ,remélem a sok drukk majd meghozza a hatását:)
reggel tesztelek*
Írni sem tudok már...drukkot kérnék:))
nekem nemvárt napján x.epil negatív lett,3nap késéssel pedig pozitív!
Szerintem,ha van baba akkor már lehet holnap reggel kimutatja,de ha negatív lenne akkor azért ne add fel,mert ez nem annyira érzékeny teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!