Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát fog hozni nekünk a...

Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?

Figyelt kérdés
Ez a 6.próbálkozós hónapunk.Most van peteérésem,remélem ebben a hónapban sikerül a baba.Ki van velem hasonló helyzetben?
2012. márc. 21. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok: Mi is úgy tudjuk, hogy az a jó ha két naponta van az összebújás. Mi általában kétnaponta szoktunk összebújni, de nem erőltetetten. Ha másnap is kivánjuk egymást összebújunk akkor is, de általában jó így két naponta. Ennyi idő valóban kell is a fickóknak, hogy megérjenek. Igen azt mi is hallottuk, hogy legtöbb nőnél hajnalban van a peteérés, így a reggeli összebújások a legjobbak, hát mi esténként szoktunk, amikor a kislányunk már elalszik, mert reggel korán ébred a picur. Amikor őt terveztük valóban volt, hogy reggel bújtunk össze, s nem tudom ez e az oka, de ő hamarabb össze is jött. Hát kitudja sokmindent hallani, remélem most már hamarosan jönni fog a kistesó is. Gratulálok a pozítiv tesztekhez. Nagyon szorítok a még babára vágyoknak! Szép napot mindenkinek!
2012. márc. 22. 12:50
 22/88 anonim ***** válasza:

Kedves 21:03-as!

Én is drukkolok neked, hogy pozitívat tesztelj, amíg nem jön a mensi, addig lehet reménykedni!!

Na most véletlenül kimaradt 1 nap, tegnap nem voltunk együtt. :) De amúgy tényleg az van, hogy szinte minden nap összebújunk, van hogy többször is.

Lehet jó is, hogy most volt 1 nap szünet, mert már közeledek az ovulációmhoz, néha nehéznek érzem a hasam alját, meg eléggé fáradékony vagyok tegnap óta. Hát igen, most tartok a 11. ciklusnapomon és kb. 15. nap lesz majd szerintem...na de majd kiderül, de valahogy így lesz biztosan, mert 29-30 naposak a ciklusaim és mindig rendszeres a mensim. Továbbra is akkor vagyunk együtt amikor csak jól esik. A tegnap az kimaradt, ez lehet jó is hogy így volt. Legközelebb nem tudom mikor leszünk együtt, lehet, hogy már ma.

R.

2012. márc. 22. 13:31
 23/88 ginus84 válasza:

Kedves R.!

Kösznöm neked is ,remélem a sok drukk majd meghozza a hatását:)

2012. márc. 22. 14:36
 24/88 ginus84 válasza:
Na már nem bírok magammal,nem jött A nem várt tegnapra,vettem tesztet reggel resztelek remélem sikerrel..
2012. márc. 22. 17:58
 25/88 ginus84 válasza:

reggel tesztelek*

Írni sem tudok már...drukkot kérnék:))

2012. márc. 22. 18:57
 26/88 A kérdező kommentje:
megy a drukk:) én korán kelő vagyok várom,hogy reggel írjál!!:)
2012. márc. 22. 19:07
 27/88 ginus84 válasza:
hát akkor jó korán kell kelj 4kor kelek,5kor indulok melózni,remélem pozi leszek végre,és akkor nem kell sokáig "korán kelni" köszönöm a drukkot remélem segít rajtam:)
2012. márc. 22. 19:38
 28/88 ginus84 válasza:
X-epil 25öst vettem az jó??
2012. márc. 22. 19:39
 29/88 A kérdező kommentje:

nekem nemvárt napján x.epil negatív lett,3nap késéssel pedig pozitív!

Szerintem,ha van baba akkor már lehet holnap reggel kimutatja,de ha negatív lenne akkor azért ne add fel,mert ez nem annyira érzékeny teszt!

2012. márc. 22. 19:58
 30/88 ginus84 válasza:
tegnapra nem vártam tehát holnap m3 nap késében leszek,meglátjuk reggel,kicsit ideges vok miatta..
2012. márc. 22. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!