Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát fog hozni nekünk a...

Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?

Figyelt kérdés
Ez a 6.próbálkozós hónapunk.Most van peteérésem,remélem ebben a hónapban sikerül a baba.Ki van velem hasonló helyzetben?
2012. márc. 21. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 ginus84 válasza:
Sziasztok!Tegnap reggel halvány pozit teszteltem Gabriel tesztel:))Remélem minden rendben lesz,elég halvány,de ottvan azóta sem jött semmisem,csak megjön érzés..Majd írok ha doki is megvolt:)
2012. márc. 30. 10:54
 52/88 anonim ***** válasza:
Akkor halkan gratulálok Neked! :) Remélem hozzánk is benéz majd a gólya, még 1 hetem van a nemvártig. :)
2012. márc. 30. 11:00
 53/88 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Várjuk a további híreket.

Nem is még 5napon van a nem vártig!

2012. márc. 30. 11:12
 54/88 anonim ***** válasza:

Kedves Ginus!

Halkan én is Gratulálok és reméljük, hogy erősödni fog a csíkod!

Majd írd meg a további fejleményeket!

Én túl vagyok az ovuláción már 5. napja, szépen megemelkedett a hőm is. A melleim egyre jobban fájnak és néha szurkálásokat érzek odalent.

Megy tovább a drukk minden babára várónak!

R.

2012. márc. 30. 17:51
 55/88 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet Veletek???

Én most tartok ovuláció utáni 7. napon és iszonyatosan fájnak a melleim, a hőm 2 tizedet emelkedett tovább: most 36,9 lett.

R.

2012. ápr. 1. 12:36
 56/88 ginus84 válasza:
Nincsen semmisem,még azóta sem jött meg a héten kérek dokihoz időpontot ,remélem minden rendben lesz,Neked szurkolok,hogy összejöjjön,aki babát szeretne,mindenkinek a legjobbakat kívánom:))
2012. ápr. 2. 11:50
 57/88 anonim ***** válasza:
Sziasztok! A második válaszoló vagyok! A 17. ciklus napomon tartok. Ha jól számoltam 29-én volt az ovulációm, tehát már 4 napja. Így olyan 12-13-ára nem várom. Jajj az még olyan messze van! A melleim nem feszülnek, de iszonyatosan fájnak. Sajnos menzi előtt is mindig fájni szoktak, úgy hallottam ha baba van inkább feszülnek, úgy megduzzadnak! Nekem nem tünik duzzadtabbnak, csak nagyon fájnak, hát nem tudom, mert még messze a menzi! Ezt ti hogy tudjátok? Azonkivül néha szurkálást érzek a méhem körül! Reménykedem! Nagyon szorítok mindenkínek! Üdv! Start5
2012. ápr. 2. 14:14
 58/88 ginus84 válasza:
Drukkolok h minden rendben legyen,minden jó legyen:)hát én nekem volt has szurka a baloldalon,meg múlthéten többször is görcsöltem,mintha megakarna jönni,párom a mellemre azt mondta,mintha nagyobbnak is tünne neki kicsit..:D nem tudom nekem még mostis fáj,nyomásra érzékenyebb ,remélem majd a doki is látja a babust ha ottvan én márc.21re nem vártam,4napos késésnél volt halvány Gabriel teszt,mindenkinek sok szerencsét kívánok:))
2012. ápr. 2. 14:30
 59/88 anonim ***** válasza:

Nekem ma reggel 2 pici pattanás jelent meg, egyik a nyakamon, másik az államon. Nem látszik, csak nagyon picike, de ott van...és én ezek alapján már nem reménykedem...:( Mert minden mensim előtt ez van, hogy kb. 1 héttel előtte jönnek a pattanások, és abból tudom is hogy meg fog jönni! :(((

Amúgy kb. pont 1 hetem van a nemvártig, de én emiatt már nem reménykedem. :(

R.

2012. ápr. 2. 16:14
 60/88 anonim ***** válasza:

Kedves R.!

Ezt a hónapot én már nem is értem! Nekem már az ovum napján is volt egy két pattanásom, hogy az is mit jelent. Azok is csak pár nappal a menzi előtt szoktak nálam megjelenni! Start5

2012. ápr. 3. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!