Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát fog hozni nekünk a...

Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?

Figyelt kérdés
Ez a 6.próbálkozós hónapunk.Most van peteérésem,remélem ebben a hónapban sikerül a baba.Ki van velem hasonló helyzetben?
2012. márc. 21. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:

Sajnálom kedves kérdező!

Nekem ma semmi mensis érzésem nincs, még 2 napom van a nemvártig.

R.

2012. ápr. 7. 19:46
 72/88 anonim ***** válasza:

Még1-szer nagyon sajnálom kérdező! Nem értem, hogy jöhetett meg neked egy ilyen teszt után! :( Úgy látszik, hogy már akkor se lehet örülni, ha lesz egy halvány pozi tesztünk. :(

R.

2012. ápr. 7. 19:50
 73/88 anonim ***** válasza:

8. vagyok, tegnapig tartott az örömöm.

Tegnap UH-on megállapították, h csak petezsák van, pedig 8 hetes vagyok, szóval nincs sok remény.

Egyelőre nem jött meg, pénteken újra UH, és ha akkor sem látszódik semmi, akkor missed ab:(

2012. ápr. 7. 20:15
 74/88 anonim ***** válasza:

Kedves 20:15-ös!

Nagyon sajnálom, de hátha még van remény!

Bár én még nem voltam terhes és nem tudom, hogy ilyenkor mennyi az esély arra, hogy nem fog missed ab-bal záródni a dolog. :( Mindenesetre szorítok érted, hogy hátha ott lesz a babád, régóta várjátok már! De vigasztaljon az, hogy 1 gyermeked már van! Azért ez hidd el sokat jelent!

Mit nem adnék azért, hogy legalább egyetlen egyszer az életbe teherbe eshessek!

R.

2012. ápr. 7. 20:25
 75/88 A kérdező kommentje:

Úgy látszik ez egy szerencsétlen hónap volt:( köszönöm mindenkinek.Ma reggel - lett a tesztem,akkor már sejtettem,hogy valami baj van.

8-as,nagyon sajnálom!!

Én bízom az mostani hónapban!!!Nagyon drukkolok mindenkinek!

2012. ápr. 7. 21:41
 76/88 ginus84 válasza:
Hát sziasztok!Nekem is sajna most van ilyen barnázós rózsaszines valami,20.án mek dokihoz ha nem jön meg rendesen..de úgylátszik ez nem az én hónapom..mindenesetre mindenkinek sok sikert!!
2012. ápr. 8. 19:41
 77/88 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ó mennyi rossz hír! Hát sajnos ez egyikünk hónapja se! Mindenkinek nagyon sajnálom! Nekem még nem jött meg, de sajnos 3 napja barnázok! 2 napig szoktam barnázi menzi előtt aztán meg szokott jönni, úgyhogy nem is értem, hisz még így is van 3 napom, mert 12-ére nem várom! De ez nem sok jót jelent, szerontem nekem se sikerült! Szép napot mindenkinek! start5
2012. ápr. 9. 10:57
 78/88 anonim ***** válasza:

Kedves start5!

Drukkolok neked, hátha neked sikerül!

Én már nem reménykedem, mert enyhe piros vérzés is jelentkezett, bár nem tudom, hogy ez mensi-e. De biztos most ilyen gyenge...viszont ami furcsa, hogy a hőm nem hogy leesett volna, hanem még megemelkedett, nem értem miért csinálja ezt:

[link]

2012. ápr. 9. 11:03
 79/88 anonim ***** válasza:
Jaa, R. voltam.
2012. ápr. 9. 11:03
 80/88 ginus84 válasza:
Hát sajna nekem éjjel ügyelet lett a vége,begörcsöltem nagyon csunyán,sajnos volt baba 7hetes voltam,de nem jó helyre ágyazódott be..most eléggé kivagyok,de új hónap új remények,mindenkinek sokszerencsét!!
2012. ápr. 10. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!