Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?
Sajnálom kedves kérdező!
Nekem ma semmi mensis érzésem nincs, még 2 napom van a nemvártig.
R.
Még1-szer nagyon sajnálom kérdező! Nem értem, hogy jöhetett meg neked egy ilyen teszt után! :( Úgy látszik, hogy már akkor se lehet örülni, ha lesz egy halvány pozi tesztünk. :(
R.
8. vagyok, tegnapig tartott az örömöm.
Tegnap UH-on megállapították, h csak petezsák van, pedig 8 hetes vagyok, szóval nincs sok remény.
Egyelőre nem jött meg, pénteken újra UH, és ha akkor sem látszódik semmi, akkor missed ab:(
Kedves 20:15-ös!
Nagyon sajnálom, de hátha még van remény!
Bár én még nem voltam terhes és nem tudom, hogy ilyenkor mennyi az esély arra, hogy nem fog missed ab-bal záródni a dolog. :( Mindenesetre szorítok érted, hogy hátha ott lesz a babád, régóta várjátok már! De vigasztaljon az, hogy 1 gyermeked már van! Azért ez hidd el sokat jelent!
Mit nem adnék azért, hogy legalább egyetlen egyszer az életbe teherbe eshessek!
R.
Úgy látszik ez egy szerencsétlen hónap volt:( köszönöm mindenkinek.Ma reggel - lett a tesztem,akkor már sejtettem,hogy valami baj van.
8-as,nagyon sajnálom!!
Én bízom az mostani hónapban!!!Nagyon drukkolok mindenkinek!
Kedves start5!
Drukkolok neked, hátha neked sikerül!
Én már nem reménykedem, mert enyhe piros vérzés is jelentkezett, bár nem tudom, hogy ez mensi-e. De biztos most ilyen gyenge...viszont ami furcsa, hogy a hőm nem hogy leesett volna, hanem még megemelkedett, nem értem miért csinálja ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!