Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni!
Akinek pozitív lett a teszt és babát hozott a tavasz, azoknak gratulálok!
Én is ilyenkor kicsit jobban bízok abban, hogy sikerülhet, mert igen, itt a tavasz és hátha most sikerül...Sajnos nekem még nincs gyerekem és nagyon régen várat magára az első babánk, már 2 év + 4 hónapja nem akar jönni! :(
Kb. pár nap múlva lesz az ovulációm, ha minden igaz. Most vagyok a 10. ciklusnapomon és már tegnap óta kezdek érezni furcsaságokat, szóval szerintem hamarosan bekövetkezik. Hőgörbét vezetek már régóta. Mi mindig úgy vagyunk együtt a férjemmel, ahogy jólesik, szóval eléggé sűrűn...van hogy napi többször is, de napi 1 az többnyire mindig megvan. A mensimet április 9-10-re nem várnám...igazán sikerülhetne már, megérdemelnénk ennyi várakozás után, legalább 1-szer élhetném át azt, hogy milyen terhesnek és aztán anyának lenni!!! :( Drukkolok minden babára várónak, legfőképp azoknak akik még nem voltak soha terhesek és az első babájukat várják, mint ahogy én is!
R.
Gratulálok a pozi teszthez:)
Én nagyon szeretnék ebben a hónapban sikerrel járni,mert örülnék egy decemberi babának:))
Kedves utolsó,
Nagyon szurkolok neked,főleg mivel első baba lenne!!
Nem lehet esetleg,hogy a napi együttlét gyakori?a férjed katonái miatt gondolom,nekem több doki is a 2 naponta lévő együttlétet javasolta.
De biztos vagyok benne, hogy nem jó ez, hogy ennyiszer együtt vagyunk, de én nem akarom azt, hogy erőltetett legyen ez az egész, így hát akkor vagyunk együtt amikor jólesik...én azt szeretném hogy így sikerüljön és ne kelljen számolgatni meg tervezgetni, mert az idegesítő lenne...amúgy meg nekem meg azt mondta a doki, hogy amint elmúlik a mensi szünetet kellene tartani egészen az ovuláció napjáig...hát ezt úgyse tudnánk betartani. Szóval nem számolgatunk inkább, nem igaz, hogy így nem tud összejönni!
Én is drukkolok neked kedves kérdező! Neked is első baba lenne?
R.
Kedves utolsó!
Nagyon szorítok!Mikor fogsz tesztelni?
Ami az együttléteket illeti,persze ti tudjátok és az se biztos,hogy e miatt nem jött eddig össze,csak tippként mondtam:)
Nekem gyerek mellett nem megy a minden napi összebújás:(
De valószínű tegnap volt ovum és ezt igyekeztük kihasználni.Házassági évfordulóra tök jó lenne egy pozi teszt:))
1.vagyok. Nekem is megvolt az ovum tegnap, mára már fentebb kúszott a hőm 36,7-re. Szerencsésem átvészeltük a tegnapi mámoros napot és bár nem számítottam rá egy frissítő zuhany és egy könnyed vacsi után csak sor került egy kis összebújásra. :) Na persze csak lassított felvételben. Az este iszonyatosan fájt a bal oldali petefészkem, menni alig bírtam. Szerencsére reggelre teljesen elmúlt, nem kizárt, hogy tényleg akkor indult útnak a petesejtem. Remélem találkoztak. :D
Utolsó válaszolónak: szorítok nagyon, hogy pozitívat tesztelj! Mindenképpen várjuk az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!