Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát fog hozni nekünk a...

Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?

Figyelt kérdés
Ez a 6.próbálkozós hónapunk.Most van peteérésem,remélem ebben a hónapban sikerül a baba.Ki van velem hasonló helyzetben?
2012. márc. 21. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:

Kedves Start5!

Nekem ovukor mindig kijön pár pattanás, abból is tudni szoktam, hogy ovuláció van, mindig pont akkor van, valamint mensi előtt 1 héttel is kezdenek jönni a pattanások és abból szoktam tudni hogy mensi lesz. Igaz, terhes még nem voltam és nem tudom hogy akkor is jönne ha teherbe esnék? Erről is megoszlanak a vélemények, mert mindenfélét írnak. Én csak azt tudom mondani hogy nálam ovukor is jeleznek a pattanások és mensi előtt is jeleznek! Ezért is parázok most, mert most megint jeleznek...és félek hogy mensi lesz belőle...még 6 napom van amúgy.

És még azt vettem most észre, hogy a folyásom fehér krémes.

Melleim továbbra is fájnak.

A hőm az meg így alakult:

[link]

Drukkolok Neked, meg persze magamnak is!

R.

2012. ápr. 3. 16:36
 62/88 A kérdező kommentje:

Ez ma délelőtti tesztem:

[link]

azóta nagyon halvány lett a 2.csík,nem tudom bizakodjam e.holnapra nem várom és nagyon fájnak a melleim.

2012. ápr. 4. 13:08
 63/88 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Látszik a második csík is! Nagyon szorítok neked! Remélem holnap nem jön meg! Start5
2012. ápr. 4. 13:54
 64/88 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!!

Ez a teszt olyan pozitív, mint a ház!!! Gratulálok! Szerintem neked meghozta a tavasz a babát!! Biztos nem jön meg a mensid se, szerintem ne idegeskedj ezen. Majd azért csinálj még tesztet, hogy még erősebb legyen és tedd el emlékbe! :)

Nekem is rettentően fájnak a melleim, jobban mint valaha. Nem gondolok terhességre, mert nem tudok már hinni benne ennyi sikertelenség után. De az biztos, hogy soha nem fájtak még ennyire a melleim, mint most és ovuláció óta fájnak (sose volt még így hogy már azóta fájnának).

Ma volt egy nagyon enyhe mensis érzésem is, úgyhogy én nagyon félek! :( Még 5 napom van a nemvártig.

R.

2012. ápr. 4. 15:14
 65/88 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A melleim továbbra is fájnak, de én már feladtam a reménykedést. :( Mert ma rózsaszín pecsétem volt és ez azt jelenti, hogy napokon belül meg fog jönni. :( Már megint! :( Úgy látszik, hogy nekem sose sikerülhet!!! :(( A hőm az fent van, azzal nincs semmi gond, de a pecsét elvette minden reményemet most már! Néha enyhe mensis érzésem is van és ilyen alhasi vérbőség érzetem. Én most már feladtam. :(

A görbém az ilyen:

[link]

Nektek sok sikert!

R.

2012. ápr. 5. 13:00
 66/88 A kérdező kommentje:

de a görbéd szépen fent van!!

Lehet beágyazódás jele is az a pár csepp!!

drukkolok,hogy nekem legyen igazam:)

2012. ápr. 5. 13:03
 67/88 anonim ***** válasza:

De nekem mindig megjött ezután, így jelez a mensi. :(

R.

2012. ápr. 5. 13:08
 68/88 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma sajnos barnáztam! Nekem sajnos ez mindig menzi előtt szokott jelentkezni egy -két nappal! Bár most még 5 nap van a nemvártig, ha jól számoltam, mert nem állandó a ciklusom! A 9. dpo-n vagyok! Mindenkinek nagyon szorítok és a kérdezőnek mégegyszer nagyon gratulálok! Nekünk is ez a 6. próbálkozós hónapunk és mi is a kistesót várjuk!
2012. ápr. 7. 14:18
 69/88 anonim ***** válasza:
Az előbb start5 voltam!
2012. ápr. 7. 14:19
 70/88 A kérdező kommentje:

sajnos ma nekem is megjött:(

Így,ha volt is valami az megszakadt:(

új hónap új remények:)

2012. ápr. 7. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!