Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?
Kedves Start5!
Nekem ovukor mindig kijön pár pattanás, abból is tudni szoktam, hogy ovuláció van, mindig pont akkor van, valamint mensi előtt 1 héttel is kezdenek jönni a pattanások és abból szoktam tudni hogy mensi lesz. Igaz, terhes még nem voltam és nem tudom hogy akkor is jönne ha teherbe esnék? Erről is megoszlanak a vélemények, mert mindenfélét írnak. Én csak azt tudom mondani hogy nálam ovukor is jeleznek a pattanások és mensi előtt is jeleznek! Ezért is parázok most, mert most megint jeleznek...és félek hogy mensi lesz belőle...még 6 napom van amúgy.
És még azt vettem most észre, hogy a folyásom fehér krémes.
Melleim továbbra is fájnak.
A hőm az meg így alakult:
Drukkolok Neked, meg persze magamnak is!
R.
Ez ma délelőtti tesztem:
azóta nagyon halvány lett a 2.csík,nem tudom bizakodjam e.holnapra nem várom és nagyon fájnak a melleim.
Kedves kérdező!!
Ez a teszt olyan pozitív, mint a ház!!! Gratulálok! Szerintem neked meghozta a tavasz a babát!! Biztos nem jön meg a mensid se, szerintem ne idegeskedj ezen. Majd azért csinálj még tesztet, hogy még erősebb legyen és tedd el emlékbe! :)
Nekem is rettentően fájnak a melleim, jobban mint valaha. Nem gondolok terhességre, mert nem tudok már hinni benne ennyi sikertelenség után. De az biztos, hogy soha nem fájtak még ennyire a melleim, mint most és ovuláció óta fájnak (sose volt még így hogy már azóta fájnának).
Ma volt egy nagyon enyhe mensis érzésem is, úgyhogy én nagyon félek! :( Még 5 napom van a nemvártig.
R.
Sziasztok!
A melleim továbbra is fájnak, de én már feladtam a reménykedést. :( Mert ma rózsaszín pecsétem volt és ez azt jelenti, hogy napokon belül meg fog jönni. :( Már megint! :( Úgy látszik, hogy nekem sose sikerülhet!!! :(( A hőm az fent van, azzal nincs semmi gond, de a pecsét elvette minden reményemet most már! Néha enyhe mensis érzésem is van és ilyen alhasi vérbőség érzetem. Én most már feladtam. :(
A görbém az ilyen:
Nektek sok sikert!
R.
de a görbéd szépen fent van!!
Lehet beágyazódás jele is az a pár csepp!!
drukkolok,hogy nekem legyen igazam:)
De nekem mindig megjött ezután, így jelez a mensi. :(
R.
sajnos ma nekem is megjött:(
Így,ha volt is valami az megszakadt:(
új hónap új remények:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!