Lehetséges, hogy 60 kilóról 52 kiló körülire lefogyjak tavaszig? Vagy kb 2-3 hónap alatt?
Remélem,mert nekem most tök ugyanez a célom!!!!
Sok sikert és kitartás!!!
rámész: gyakorikérdések, fogyókúrák. ezután kikeresed azt a kérdést, ahol szintén 8 kiló fogyásról kérdeztek kb. 2-3 hónap alatt. elolvas.
lehetséges, úgy ahogy az előtted lévő 1000 kérdezőnek is lehetséges lett volna, ha odafigyeltek volna arra mit és mennyit esznek, és elkezdenek edzeni.
18.30!
Alig két hét tapasztalat után mondasz véleményt? Az elején általában folyadékveszteség tapasztalható, ezért a gyorsabb "fogyás". A heti 1 kiló napi kb. 1000 kalória minusz, ami nem egyszerű.
Hát igen, a tapasztalat és az évek. :D Igazából más esetében én sem tudom biztosan megmondani, de szerintem ha valaki (a kérdező) kitart lelkesedésben, és csinálja és sportol és odafigyel a kajára, akkor sikerülnie kell.
Persze nem tudok felelősséget vállalni a nevében, így csak a magaméban beszélhetek, nekem tuti meglesz, neki meg sok sikert. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!