Mit egyek h lefogyjak?
Figyelt kérdés
Ugy dontottem (mivel a mozgás és csokkentett étkezés nem vált be) hogy napi egy étkezést hagyok meg magamnak. De akkor sem szeretnék olyat enni ami hízlal.2012. jan. 9. 20:06
1/17 anonim válasza:
így főleg csak az izmaidból fogsz így leadni
lehet, hogy rossz étrendet és edzés tervet folytattál
2/17 A kérdező kommentje:
Mozognék is melette
2012. jan. 9. 20:21
4/17 anonim válasza:
Én annyit írok, amit nem eszünk meg attól nem hízunk!
5/17 anonim válasza:
ha tudnád, hogy mekkora butaságot írtál most...
6/17 anonim válasza:
attól is hízhatsz h nem eszel eleget, így kevesebb vitamin meg ilyenek leszsnek a szervezetedben. Egyél reggelire pl. egyhéten kétszer lágytojás piritóssal, tökéletes sok fehérje. Ebédre egy szelet hús sok zöldség saláta, esetleg spenót, de ne sok fűszerrel. Vacsora meg lehet egy natur joghurt is ahár egy kiflivel, ha szereted a kefirt az mégjobb:)
7/17 anonim válasza:
persze, ha belassul az anyagcseréd, akkor sokkal hatékonyabb lesz a fogyás. okos.. vagy nem, nem okos, de "trükkös".
a kérdésre: nem mit, hanem mennyit, milyen rendszeresen, és végül mit.
8/17 anonim válasza:
ha belassul az anyagcseréje, miért lesz hatékonyabb a fogyás? O.o
9/17 anonim válasza:
mert vizsgaidőszak alatt a szokásosnál is többet ironizálok.
10/17 anonim válasza:
egyesek ezt gúnynak hívják, szerintem csak irónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!