Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek h lefogyjak?

Mit egyek h lefogyjak?

Figyelt kérdés
Ugy dontottem (mivel a mozgás és csokkentett étkezés nem vált be) hogy napi egy étkezést hagyok meg magamnak. De akkor sem szeretnék olyat enni ami hízlal.
2012. jan. 9. 20:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez elképesztő.. el sem tudom képzelni, hogy ilyen buta ötlet, hogy fogalmazódhat meg valakiben. Napi egy étkezéssel néhány nap alatt el fogod érni, hogy arra sem lesz energiád, hogy az ágyból felkelj. Ehhez társul majd az egész napos remegés, és az örökös fázás. És most csak egy-két dolgot említettem meg, amire számíthatsz.

Ha valóban rendszeresen mozogtál, és oda figyeltél az étkezésre, és ennek ellenére még sem sikerült a fogyás: Akkor érdemes felkeresni egy orvost, hogy nincs-e gond a pajzsmirigyeddel. Netán nő vagy, szedsz fogamzásgátlót? Mert az is elképesztő módon meg tudja fogni a kilókat, ha peched van.

Többször egyél keveset a nap folyamán, és lehetőleg tényleg figyelj oda, hogy mit és mikor eszel. Ne csinálj butaságot, mert egy életre tönkre teheted magad. Egy egészséged van, ne feledd!

2012. jan. 9. 23:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Mikor dolgoztam (gyárban, fizikai munkát) akkor sem volt baj azzal h nem ettem semmit szente. Nem éreztem magam fáradtnak nem szédultem semmi. Nem voltam egyszeuen éhes. Volt h csak egyszer ettem egy nap. A mozgás ugye adott volt a munka álltal és a fog gátlót is ugyan úgy szedtem. 15 kilót adtam le. Csakhogy miután otthagytam a munkát vissza is szedtem szép lassan.
2012. jan. 10. 10:44
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

jól van. egy rákbeteg sem fog panaszkodni, amíg nincsenek tünetei. senki sem várja tőled, hogy rosszul légy mert ritkán eszel, egyedül a te felelősséged a saját tested tápanyag ellátása, nem fog senkit érdekelni az esetleges hiánybetegséged, későbbi eü. problémáid.

és lehet élni így is. nem minden országban van lehetőség rendszeresen étkezni, normális ételeket, úgy hogy lehet bírni. csak én úgy vagyok vele, hogy amíg béke idő van, addig adja meg magának az ember ami kell az egészséghez, ha háború/forradalom lesz, akkor úgy sem lesz módja erre. addig legalább legyen 100%-os, aztán majd ha rosszabb idők jönnek, akkor jöhet mindenféle koplalás és megvonás, mert nem lesz más választás. de addig..

2012. jan. 10. 10:54
 14/17 anonim ***** válasza:

pont azért szaladgálnak a kilók fel-le, mert nem azt kapja a tested ami kéne neki, így ő sem azt produkálja, ami neked tetszene

egyél továbbra is rendszeresen, főleg zsír és szénhidrát csökkentett diétával, mellé súlyzózz és fuss, tempósan gyalogolj vagy biciklizz

2012. jan. 10. 12:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó. Koszonom a tanácsot. Am nem direkt volt h nem ettem csak ugye nem jutott eszembe se mert nem voltam éhes. Itthon meg ugye unatkozik kicsit az ember és már eszik is. Ez a baj
2012. jan. 10. 15:28
 16/17 anonim ***** válasza:
ez már életmód és tudatosság kérdése.
2012. jan. 10. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
így van, irányítasz vagy irányítva vagy :)
2012. jan. 10. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!