Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?
na az jó hír,hogy nem jött meg!!
Írjál mindenképpen,ha teszteltél:)
Rendben,most a meló miatt jó is nem görcsölök rá,hogy megjön e vagy sem...semmi olyan érzésem nincsen hogy megakarna jönni
egyenlöre de ez a jövö zenéje..Írok persze ha van valami:))
Szia ginus!
Teszteltél már?? Kiváncsian várom az eredményt! :)
Én kb. most tartok az ovulációmnál. 14. napon vagyok. A ciklusaim 29-30 naposak. És tegnap a 13. és ma a 14. napomon rettentően görcsöltem, iszonyat módon! Még a köhögésnél is úgy érzem, szét akarok szakadni. Szóval most eléggé megvisel ez a középidős fájdalom, sokszor nem is tudok rendesen kiegyenesedni...remélem nem ciszta, hogy ennyire fáj. Együttlét után is azt hittem meghalok úgy elkezdtem görcsölni! Ami az együttlétünket illeti én a 12. ciklusnapi együttlétben reménykedem, mert azelőtt 2 nap szünet volt és jó pózban is voltunk együtt akkor. :) Csak félek, hogy nem élik túl a katonácskák, mire megreped a tüszőm...:( A baj az, hogy férjemmel nem bírok, mert 13. és 14. napon is többször volt szex és ráadásul nem a legkedvezőbb pózokban...na ezekből tuti nem lesz így baba. :( Ezért reménykedem a 12. napi együttlétben, hátha...nem tudom, hogy van-e esély így...mert már a 14. napon vagyok és még ma görcsöltem, szóval még nem repedt meg a tüszőm eddig. Remélhetőleg nem cisztám van...
R.
Sziasztok! A 2. válaszoló vagyok! Izgulok mindenkiért! Most már tuti megvolt a peteérésem! Nem használok ovu tesztet és nem is hőmérőzök. Csak figyeltem a tüneteket. Egész nap görcsölgettem, meg ugyanaznap észleltem a méhnyaknyákot! Voltunk is együtt! Jajj, bár sikerülne végre! De azért igyekszek nem rágörcsölni.
Most van lehetőség arra, hogy elmenjek tüdőszürésre, úgy volt, hogy a férjemmel megyünk, mert most lesz itt a faluba ahol lakunk. Évek óta nem voltam már s azért nem ártott volna. De most meg nem merek elmenni, hátha megfogant a baba, bár még csak a napokba volt a peteéésem, ha sikerült is épp, hogy csak megfoganhatott. Örülnék ha úgy lenne. Véletlenül sem szeretnék ártani neki. Csak azért dilemmázok, mert hát azt se tudom összejött-e? Vagy szerintetek ilyenkor még el lehet menni? Csak a véleményetekre lennék kivánncsi és kösszi!
kedves 46-os válaszoló.
Ha meg is fogant még be sem ágyazódott.
Kizárt,hogy t.szűréssel ártanál!Én elmennék a helyedben!
Én ma vagyok peteérés utáni 7.napon.
Várok türelemmel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!