Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát fog hozni nekünk a...

Babát fog hozni nekünk a tavasz? Több hónap után végre nekünk is sikerülni fog?

Figyelt kérdés
Ez a 6.próbálkozós hónapunk.Most van peteérésem,remélem ebben a hónapban sikerül a baba.Ki van velem hasonló helyzetben?
2012. márc. 21. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 ginus84 válasza:
Szia tegnap óta nem,mert melóztam ma is,holnap is megyek..sajna:(de azóta sem jött meg,bár most a meló miatt kevesebbet tudok vele foglalatoskodni,hát meglátjuk jövöhéten:)
2012. márc. 24. 20:14
 42/88 A kérdező kommentje:

na az jó hír,hogy nem jött meg!!

Írjál mindenképpen,ha teszteltél:)

2012. márc. 24. 20:22
 43/88 ginus84 válasza:

Rendben,most a meló miatt jó is nem görcsölök rá,hogy megjön e vagy sem...semmi olyan érzésem nincsen hogy megakarna jönni

egyenlöre de ez a jövö zenéje..Írok persze ha van valami:))

2012. márc. 24. 20:26
 44/88 anonim ***** válasza:

Szia ginus!

Teszteltél már?? Kiváncsian várom az eredményt! :)

Én kb. most tartok az ovulációmnál. 14. napon vagyok. A ciklusaim 29-30 naposak. És tegnap a 13. és ma a 14. napomon rettentően görcsöltem, iszonyat módon! Még a köhögésnél is úgy érzem, szét akarok szakadni. Szóval most eléggé megvisel ez a középidős fájdalom, sokszor nem is tudok rendesen kiegyenesedni...remélem nem ciszta, hogy ennyire fáj. Együttlét után is azt hittem meghalok úgy elkezdtem görcsölni! Ami az együttlétünket illeti én a 12. ciklusnapi együttlétben reménykedem, mert azelőtt 2 nap szünet volt és jó pózban is voltunk együtt akkor. :) Csak félek, hogy nem élik túl a katonácskák, mire megreped a tüszőm...:( A baj az, hogy férjemmel nem bírok, mert 13. és 14. napon is többször volt szex és ráadásul nem a legkedvezőbb pózokban...na ezekből tuti nem lesz így baba. :( Ezért reménykedem a 12. napi együttlétben, hátha...nem tudom, hogy van-e esély így...mert már a 14. napon vagyok és még ma görcsöltem, szóval még nem repedt meg a tüszőm eddig. Remélhetőleg nem cisztám van...

R.

2012. márc. 25. 12:36
 45/88 ginus84 válasza:
Sziasztok,nem teszteltem azóta sem,még várósorban vagyok,megpróbálok vele keveset foglalkozni,igazából tartok a nega tesztől,de a cicim még mindig fáj,és úgyérzem baba van,de nem bízom el magam...jövöhéten lehet tesztezek:))..majd megírom mi történik:)
2012. márc. 25. 19:08
 46/88 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A 2. válaszoló vagyok! Izgulok mindenkiért! Most már tuti megvolt a peteérésem! Nem használok ovu tesztet és nem is hőmérőzök. Csak figyeltem a tüneteket. Egész nap görcsölgettem, meg ugyanaznap észleltem a méhnyaknyákot! Voltunk is együtt! Jajj, bár sikerülne végre! De azért igyekszek nem rágörcsölni.

Most van lehetőség arra, hogy elmenjek tüdőszürésre, úgy volt, hogy a férjemmel megyünk, mert most lesz itt a faluba ahol lakunk. Évek óta nem voltam már s azért nem ártott volna. De most meg nem merek elmenni, hátha megfogant a baba, bár még csak a napokba volt a peteéésem, ha sikerült is épp, hogy csak megfoganhatott. Örülnék ha úgy lenne. Véletlenül sem szeretnék ártani neki. Csak azért dilemmázok, mert hát azt se tudom összejött-e? Vagy szerintetek ilyenkor még el lehet menni? Csak a véleményetekre lennék kivánncsi és kösszi!

2012. márc. 29. 09:47
 47/88 anonim ***** válasza:
Újból én vagyok az előző! Mi újság veletek?? Írjatok!
2012. márc. 29. 09:48
 48/88 anonim ***** válasza:
1.4.7. vagyok. :) Én 6-ra nem várom, minden ok velem, eddig semmi. A napok elég lassan telnek, próbálok nem agyalgatni, de persze tudatalatt ott van ám. :)
2012. márc. 29. 09:57
 49/88 A kérdező kommentje:

kedves 46-os válaszoló.

Ha meg is fogant még be sem ágyazódott.

Kizárt,hogy t.szűréssel ártanál!Én elmennék a helyedben!

Én ma vagyok peteérés utáni 7.napon.

Várok türelemmel:)

2012. márc. 29. 12:27
 50/88 anonim ***** válasza:
46. válaszoló: Kedves kérdező, nagyon szépen köszönöm a választ!
2012. márc. 29. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!