Rena0102 kérdése:
Most februar 18-an voltmeg a menzeszem, es naptar szerint febr.29 es marcius 3 kozott volt peteeresem. Ami meg is volt, mert 2 napon keresztul volt tojasfeherje allagu folyasom. Szerintetek?
Figyelt kérdés
abban az idoszakban 7 napbol 6-ot vegig akcioztunk a baba erdekeben.elvileg ma vagyok 10.dpo-n, es tegnap este szurkalt a bal petefeszkem, es neha furan erzekenynek talalom a melleimet.kicsit mintha viszketnenek. jo jelnek velem felfedezni, mert az elozo terhessegem is igy kezdodott, csak elment sajnos a baba...a kerdesem az lenne, hogy meg kb.hany nap mulva csinalhatok jostesztet?sajnos meg van 1 het a mensiig, de remelem nem jon..szerintetek?2012. márc. 11. 11:09
81/92 anonim válasza:
manó mi a helyzet nálad? teszteltél kedden?
82/92 anonim válasza:
szia rena:veled mizus??kedden teszteltem egy fúl negatívot délelőtti pisiből 25-ös tesztel!de ma vagyok 37 napnál és még minden változatlan és még nem jött meg!34 napnál teszteltem!manó!írj ha vagy!
83/92 A kérdező kommentje:
szia.koszonom kerdesed, jol vagyok, elmulni latszik a mensim, a vetelesem ota nagyon megvaltozott a mensim, mert elso 2 nap erosebb, suru, es sotet.aztan 3.-es 4. nap mar alig van valami.de mindegy.hat, remelem neked is alakul valami, de fel a fejjel.hamarosan!!:)en mar nem probalkozok most egyenlore, tul sok energiam ment el arra hogy varok..nem akarok mar honaprol honapra csalodni!majd jon ha akar, addig meg elvezem az eletet!mast nem tudok ugy sem tenni..:)nem?pusza nektek
2012. márc. 23. 15:17
84/92 anonim válasza:
sziasztok lányok.
Mi a helyzet? Valakinél valami? Nekem még elvileg 1-3 napom van. De már nagyon nehezen bírom, hogy ne teszteljek.
85/92 anonim válasza:
Sziasztok! Mi újság? Szorítok mindenkinek!!! :)
Én ma már 7 hetes vagyok! :)
Sok sikert csajok!!! :)
86/92 anonim válasza:
kedves utolsó gratulálok, melyik válaszoló voltál?
87/92 anonim válasza:
Köszönöm! Én nem vártam 24-25-re márciusban! Március 26-án teszteltem erős pozitívat reggeli és esti pisiből is! :) Múlt pénteken voltam ultrahangon,3,6 mm volt akkor az embrió mérete! Azóta már eltelt egy hét! :) Növöget a manóm! :)
88/92 anonim válasza:
Bocsi, 23-25-re nem vártam! 71., 73., 75., voltam! :)
89/92 anonim válasza:
Sziasztok lányok! Mi újság? Van valami fejlemény??? :)
Drukkolok ám!!!!
90/92 anonim válasza:
sziasztok!olyan jó,hogy április 16-án megjött!hülyén hangzik de én rettenetesen örültem neki és most már múlóba van szerencsére!veletek mizus??ki mikorra nem várja?kihol tart a ciklusba??manó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!